Άννα Πάκουιν: Με μπαστούνι στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας - Αντιμετωπίζει προβλήματα κινητικότητας και ομιλίας

Άννα Πάκουιν: Με μπαστούνι στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας - Αντιμετωπίζει προβλήματα κινητικότητας και ομιλίας

Η 41χρονη ηθοποιός, Άννα Πάκουιν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, κρατώντας ένα μπαστούνι.

Συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Στέφεν Μόγιερ, η ηθοποιός έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «A Bit Of Light», όμως φάνηκε να αντιμετωπίζει προβλήματα κινητικότητας.

Τα τελευταία χρόνια, έχει προτιμήσει μια ήσυχη ζωή, απέχοντας από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η τελευταία της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ήταν τον Οκτώβριο του 2022.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπου παραβρέθηκε με τον αγαπημένο της στο ξενοδοχείο Crosby Street, η Άννα Πάκουιν παραδέχτηκε πως τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για εκείνη, αφού αντιμετωπίζει μια περιπέτεια υγείας.

Σύμφωνα με το People, η ηθοποιός έχει εμφανίσει μερικές κινητικές δυσκολίες, ενώ έχει πρόβλημα και στην ομιλία της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: «Δεν είναι καθόλου εύκολο. Είναι η πρώτη φορά που η Πάκουιν αποκαλύπτει δημόσια ότι παλεύει με προβλήματα υγείας».

Αν και δεν έγινε γνωστό τι είναι αυτό που αντιμετωπίζει, πηγή από το περιβάλλον της δήλωσε πως είναι αισιόδοξοι για την κατάστασή της.

Στη νέα της ταινία, με τίτλο «A Bit Of Light», η ηθοποιός υποδύεται μια ανάρρωση αλκοολική που ξανασμίγει με τον εν διαστάσει πατέρα της (τον οποίο υποδύεται ο Ρέι Γουίνστον) αφού χάνει την επιμέλεια των κορών της, οι οποίες πηγαίνουν να ζήσουν με τον πρώην σύζυγό της και τον τωρινό σύντροφό του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ