Αντώνης Ρέμος: Στρώθηκε στη δουλειά στο νέο εστιατόριο του Salt Bae στην Κωνσταντινούπολη [βίντεο]

Αντώνης Ρέμος: Στρώθηκε στη δουλειά στο νέο εστιατόριο του Salt Bae στην Κωνσταντινούπολη [βίντεο]

Στην Κωνσταντινούπολη, στο νέο εστιατόριο του Νουσρέτ Γκιοκτσέ, βρέθηκε τις περασμένες ημέρες ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος... στρώθηκε στη δουλειά, προκειμένου να βοηθήσει τον διάσημο Τούρκο σεφ, και πολύ καλό του φίλο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και ο Τούρκος σεφ, που είναι γνωστός και ως Salt Bae, συνδέονται από στενή φιλία πολλών ετών, με τον Αντώνη Ρέμο να δίνει, μάλιστα, προ μερικών μηνών, το «παρών» στα εγκαίνια του νέου εστιατορίου του φίλου του, το οποίο ονομάζεται «Kalimera» και σερβίρει ελληνική κουζίνα.

Αντώνης Ρέμος: Το χιουμοριστικό βίντεο που «ανέβασε» ο Τούρκος σεφ με τον αγαπημένο τραγουδιστή

Σε βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram o διάσημος σεφ, ο ίδιος και ο Αντώνης Ρέμος καταγράφονται εντός του εστιατορίου, να σηκώνουν τα τηλέφωνα που χτυπούσαν για κρατήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ σηκώνει, δήθεν, το τηλέφωνο και το δίνει στον φίλο του, Αντώνη Ρέμο, ο οποίος καταγράφεται να λέει: «Καλημέρα. Για μια κράτηση στο "Kalimera"; Όχι, είμαστε φουλ. Καλέστε την επόμενη εβδομάδα».

Το σχετικό βίντεο ολοκληρώνεται με τον Αντώνη Ρέμο να δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στον διάσημο σεφ, τονίζοντας ότι είναι το «νούμερο 1», με τους δύο άνδρες να καταγράφονται χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ