Απρόσμενη συνάντηση στη Νάξο για Γιώργο Παπαδάκη και Στέλλα Γκαντώνα: Βρέθηκαν με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου [Εικόνες]

Απρόσμενη συνάντηση στη Νάξο για Γιώργο Παπαδάκη και Στέλλα Γκαντώνα: Βρέθηκαν με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου [Εικόνες]

Το νησί της Νάξου να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για φέτος το καλοκαίρι και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν… απρόσμενες συναντήσεις στο νησί καθώς οι επισκέπτες είναι πολλοί.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που επέλεξαν τη Νάξο, είναι κι η πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου που λατρεύει το νησί και δεν το κρύβει. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια χαλαρώνει στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, μιας και το επισκέπτεται συχνά.

sakellaropouloy naxos
Στη Νάξο, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με δύο πολύ γνωστούς δημοσιογράφους. Τον παρουσιαστή του «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, Γιώργο Παπαδάκη αλλά και την Στέλλα Γκαντώνα, που παρουσιάζει το «MEGA Σαββστοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο.

Μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων γι’ αυτή τη σεζόν, Γιώργος Παπαδάκης και Στέλλα Γκαντώνα ξεκουράζονται και ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους πριν επιστρέψουν στην Αθήνα για την προετοιμασία των εκπομπών τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνάντησή τους, τους συνόδευσε κι ο Δημήτρης Καπούνης, πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

sakellaropouloy naxos 1

Πρόκειται για τον άνθρωπο που χαρακτηρίζεται ως η «ψυχή του νησιού», αφού πάντα φροντίζει να προωθεί τη Νάξο της καρδιάς του και να την προβάλλει στα ΜΜΕ με στόχο την ανάπτυξη και την περαιτέρω διάδοσή της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ