Οι αυστηροί όροι της Τζέρι Χάλιγουελ στον Christian Horner μετά το σκάνδαλο με τα μηνύματα σε συνάδελφό του
Φωτογραφία: Youtube

Οι αυστηροί όροι της Τζέρι Χάλιγουελ στον Christian Horner μετά το σκάνδαλο με τα μηνύματα σε συνάδελφό του

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση έκαναν στο Grand Prix του Μπαχρέιν, ο Christian Horner και η Τζέρι Χάλιγουελ, μετά το σκάνδαλο με τα μηνύματα που αντάλλαξε το αφεντικό της Red Bull με μια γυναίκα συνάδελφό του.

Το πρώην Spice Girl βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της στην πρεμιέρα των αγώνων της Formula 1, όπου ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull θριάμβευσε.

Παρά τα χαμόγελα και τις αγκαλιές όμως, η 51χρονη Τζέρι φαίνεται πώς δεν έχει ξεχάσει το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Horner.

Η ίδια φαίνεται πώς απαίτησε από τον σύζυγό της να διακόψει τους δεσμούς του με τη γυναίκα συνάδελφο στην οποία κατηγορείται ότι έστειλε σεξουαλικά μηνύματα, όπως ισχυρίστηκαν πηγές.

Το «σόου» Horner - Χάλιγουελ μπροστά στις κάμερες

Η πρώην τραγουδίστρια, η οποία έχει σταθεί σαν βράχος στο πλευρό του συζύγου της μέχρι στιγμής, λέγεται ότι έχει θέσει «αυστηρούς βασικούς κανόνες» στο αφεντικό της Red Bull αφότου εκείνος απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η Χάλιγουελ λέγεται ότι «τον επέπληξε έντονα και τον προειδοποίησε» προτού προβεί σε μια επίδειξη ενότητας μαζί του μπροστά στις κάμερες στο Μπαχρέιν το Σάββατο, συμπεριλαμβανομένου ενός φιλιού, πολλών τρυφερών αγκαλιών και χαμόγελων, ενώ περπατούσαν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

Παρόλο που ο αγώνας στο Μπαχρέιν ήταν εντυπωσιακός, τα φώτα της δημοσιότητας συνεχίζουν να είναι στραμμένα στον Horner, ο οποίος αντιμετωπίζει νέες «φωνές» για παραίτηση εν μέσω των γραπτών μηνυμάτων του που διέρρευσαν.

Ο 50χρονος πήρε άδεια να συνεχίσει ως επικεφαλής της ομάδας της Red Bull μετά από μια εσωτερική έρευνα, αλλά 24 ώρες αργότερα, μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε με την καταγγέλλουσα συνάδελφό του διέρρευσαν σε 149 πρόσωπα της F1.

Το email-βόμβα περιείχε 79 έγγραφα, συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων μηνυμάτων, πολλά από αυτά σεξουαλικού χαρακτήρα.

Οι αυστηροί όροι της Τζέρι στον Christian Horner

Και ενώ η Ginger Spice στάθηκε στο πλευρό του συζύγου της σε ένδειξη αλληλεγγύης το Σαββατοκύριακο, πηγές λένε ότι η πρώην ποπ σταρ θέλει τη γυναίκα υπάλληλο «εκτός κάδρου».

Μια πηγή είπε στη Sun: «Αν και χαμογελούσε μπροστά στις κάμερες στο Grand Prix, η Τζέρι έχει θέσει ορισμένους αυστηρούς βασικούς κανόνες. Ο ένας είναι ο Christian να κόψει ή να μειώσει την επαφή με τη γυναίκα αυτή, αν και αυτό είναι δύσκολο λόγω του ρόλου της στη Red Bull.

«Και σίγουρα έχει πει τη γνώμη της για τα μηνύματα που έστειλε. Για ευνόητους λόγους, η Τζέρι θα ήθελε η συνάδελφος, την οποία γνώριζε από πριν, να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο εκτός εικόνας».

Πηγές είχαν αναφέρει στη Sun ότι η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls είναι «έξαλλη» με τον σύζυγό της, αλλά δεν έχει «εκραγεί ακόμη». Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν την Τζέρι να μην πηγαίνει στο Grand Prix του Μπαχρέιν, ωστόσο, εκείνη πέταξε στην χώρα του Κόλπου για να δώσει το «παρών» και να κλείσει στόματα.

Η πηγή πρόσθεσε ότι η Red Bull δεν μπορεί να απολύσει τη γυναίκα γιατί δεν υπάρχουν λόγοι να το κάνει.

Ο Χόρνερ αντιμετωπίζει νέες εκκλήσεις για να παραιτηθεί από τον ρόλο του στην ομάδα της F1 ενώ έχει κατηγορηθεί από τον πατέρα του Φερστάπεν, Τζος, ότι «χωρίζει την ομάδα».

Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος της Red Bull διέψευσε λέγοντας: «Δεν υπάρχουν προβλήματα εδώ. Η ομάδα είναι ενωμένη και είμαστε συγκεντρωμένοι στους αγώνες». Ο ίδιος ο Horner, την ίδια στιγμή, είπε ότι «απολύτως» αναμένει να παραμείνει επικεφαλής στη Red Bull για το Grand Prix της επόμενης εβδομάδας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ