Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη του ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο -«Ενιωσα μια ενόχληση που ευτυχώς δεν αγνόησα»

Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη του ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο -«Ενιωσα μια ενόχληση που ευτυχώς δεν αγνόησα»

Μια περιπέτεια με την υγεία του από την οποία αναρρώνει και όλα βαίνουν καλώς, πέρασε ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία για όλους», έγραψε ο Βασίλης Μπισμπίκης σε story του.

vasilis mpismpikis anartisi meta xeirourgio.jpg

Οπως έκανε γνωστό σήμερα η Espresso και εν συνεχεία ο Γιώργος Λιάγκας και η εκπομπή του Το Πρωινό στον ΑΝΤ1, o Βασίλης Μπισμπίκης την περασμένη Δευτέρα ένιωσε έναν έντονο πόνο στον στήθος, προφανώς οξύ και η σύντροφός του Δέσποινα Βανδή τον μετέφερε αμέσως σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.

Βασίλης Μπισμπίκης: Αναρρώνει μετά τα δύο χειρουργεία

Ο Βασίλης Μπισμπίκης όπως μεταδόθηκε σήμερα στην εκπομπή το Πρωινό υπεβλήθη σε στεφανιογραφία, κατά την Espresso του τοποθετήθηκε στεντ και χθες υπεβλήθη σε δεύτερο χειρουργείο για το καρδιολογικό πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Πλέον αναρρώνει στο δωμάτιό του και όλα ευτυχώς -σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο Πρωινό- βαίνουν ομαλώς και καλώς. Και ο ίδιος άλλωστε επιβεβαιώνει στην ανάρτησή του «όλα καλά πια!».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η σύντροφός του Δέσποινα Βανδή δεν έφυγε ούτε στιγμή από το πλευρό του, ζώντας παράλληλα τη δική της αγωνία για την περιπέτεια αυτή. Αναμένεται ωστόσο να εμφανιστεί κανονικά στο κέντρο που τραγουδά αλλά και στην τηλεοπτική εκπομπή που συμμετέχει, μια ακόμη ένδειξη ότι η πορεία της υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη εξελίσσεται θετικά και ομαλά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ