Το βίντεο που σφράγισε το Πάσχα του κορωνοϊού, με τα 31 εκατ. views -Αποθέωση για τον Μποτσέλι «siamo con te Italia»

Το βίντεο που σφράγισε το Πάσχα του κορωνοϊού, με τα 31 εκατ. views -Αποθέωση για τον Μποτσέλι «siamo con te Italia»

Πάνω από 31 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν παρακολουθήσει μέχρι στιγμής την ανατριχιαστική ερμηνεία του Αντρέα Μποτσέλι στον καθεδρικό ναό του Μιλάνου, την Κυριακή του Πάσχα των καθολικών.

Η συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι με τίτλο «Music For Hope» αποσκοπούσε να στείλει «την αγάπη την επούλωση και την ελπίδα» στην Ιταλία εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού. Και ήταν τόσο ανατριχιαστική, που εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο δάκρυσε βλέποντάς τον να ερμηνεύει μοναδικά στον έρημο καθεδρικό ναό του Μιλάνου. Μάλιστα, κάποιοι συναισθηματικά φορτισμένοι οπαδοί επαίνεσαν την συγκλονιστική ερμηνεία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηρίζοντάς την «συγκινητική, μαγευτική και υπέροχη». 

7E1DE636 DAC9 4336 87B3 D8FFFB36ED4D

Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δήλωσαν πως έκλαψαν με την ερμηνεία του Αντρέα Μποτσέλι στον άδειο καθεδρικό ναό του Μιλάνου


Ο Αντρέα Μποτσέλι έλαβε αποκλειστική πρόσβαση στον κλειστό – λόγω κορωνοϊού- καθεδρικό ναό του Μιλάνου από τον αρχιερέα Μονσινιόρ Τζιαναντόνιο Μποργκονόβο και τον δήμαρχο Τζουζέπε Σάλα. Η εκκλησία είναι κλειστή λόγω της πανδημίας, αλλά άνοιξε αποκλειστικά τις πόρτες της για τον Αντρέα Μποτσέλι και τον Εμανουέλε Βιανέλι που θα τον συνόδευε στο εκκλησιαστικό όργανο.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει πλήξει βαθύτατα την Ιταλία και ιδιαίτερα την βόρεια περιοχή της Λομβαρδίας, σκοτώνοντας πάνω από 20.000 άτομα και μολύνοντας 159.000 ανθρώπους. Οι Ιταλοί ελπίζουν πως έχει φτάσει το αποκορύφωμα της κρίσης, καθώς την Κυριακή σημειώθηκαν 431 θάνατοι -ο χαμηλότερος αριθμός από τις 19 Μαρτίου.

Την συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι διοργάνωσε η Veneranda Fabbrica del Duomo, μια 600χρονη οργάνωση που επιβλέπει το ιστορικό κτίριο. Για την ερμηνεία του, ο Αντρέα Μποτσέλι συνοδευόταν από τον οργανοπαίχτη του καθεδρικού ναού, Βιανέλι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS