Χαμός στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: Αποχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος – «Εσείς με προσβάλλετε, κι εμένα και τον κόσμο»

Χαμός στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: Αποχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος – «Εσείς με προσβάλλετε, κι εμένα και τον κόσμο»

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα (11/3) στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, με πρωταγωνιστές την παρουσιάστρια, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Μάλιστα ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε και αποχώρησε εκνευρισμένος από την εκπομπή.

Η ένταση ξεκίνησε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος απευθυνόμενος στον Γιάννη Πουλόπουλο τον αποκάλεσε «μωρή δημοσιογραφάρα». Όταν ο Γιάννης Πουλόπουλος εξέφρασε την ενόχλησή του, δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση.

«Δεν είναι ωραίο ούτε να λέμε «Μόνικα», ούτε να λέμε «μωρή δημοσιογραφάρα» που είπες προηγουμένως», σημείωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος του απάντησε, λέγοντας ότι: «Ένας δημοσιογράφος που το παίζει δημοσιογραφάρα, αυτή την έκφραση έχω. Αύριο το πρωί μην έρθεις στην εκπομπή, να με μηνύσεις για ρατσισμό και εμένα και τον Ψινάκη και όλους που εκφραζόμαστε έτσι».

«Ανδρέα μου, είναι πολύ προσβλητικό αυτό που είπες!», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικο ξέσπασε αναφέροντας πως: «Άσε με ρε Κατερίνα κι εσύ με το τι είναι προσβλητικό και τι όχι. Γράψε τα μου σε ένα χαρτί. Μιλάω στον άλλον από την Κύπρο, προσβλητικό, μιλάω εδώ, προσβλητικό. Άμα είναι προσβλητικό, είναι πάρα πολύ απλό παιδιά, αύριο δεν έρχομαι γιατί σας προσβάλλω. Εσείς με προσβάλλετε, κι εμένα και τον κόσμο!».

Τελικά ο γνωστός παρουσιαστής αποχώρησε από την εκπομπή εκνευρισμένος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ