Δημήτρης Καπουράνης: «Είμαι Αλβανός για την Ελλάδα και Έλληνας για τους Αλβανούς»

Δημήτρης Καπουράνης: «Είμαι Αλβανός για την Ελλάδα και Έλληνας για τους Αλβανούς»

Ο Δημήτρης Καπουράνης ήταν καλεσμένος τη Δευτέρα 04/03/2024 στο «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για όλα, από την τηλεοπτική σειρά «Το Ναυάγιο» που συμμετέχει, μέχρι την προσωπική του ζωή, και την καταγωγή του.

Ο Δημήτρης Καπουράνης υποδύεται τον Μάκη στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο» και αναφέρθηκε στη σχέση του ήρωά του με την Λίνα. Όπως είπε ο ηθοποιός, η μοίρα ένωσε τον Μάκη με την Λίνα, ενώ έδωσε και spoiler, αποκαλύπτοντας πως στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξει ερωτικός αντίζηλος που θα μπει ανάμεσά τους.

Η Λίνα θα με βοηθήσει

«Ο Μάκης θα έρθει πολύ κοντά με τον Παντελίδη και με έναν εκρηκτικό μηχανισμό. Ο Μάκης έχει μία πιο αγωνιστική πλευρά. Θα τον πιάσουν, θα φυλακιστεί, αλλά θα ελευθερωθεί. Η Λίνα θα με βοηθήσει, χωρίς αυτήν δεν ξέρω αν θα έβγαινε ο Μάκης», είπε ο Δημήτρης Καπουράνης.

Για το casting στο «Ναυάγιο»
Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως πέρασε από casting για τον ρόλο του Μάκη: «Τον ρόλο του Μάκη τον ήθελα. Είχα διαίσθηση ότι θα ήταν καλή δουλειά».

Στην αρχή δέχτηκε πολλές απορρίψεις

Όπως είπε, στην αρχή δέχτηκε πολλές απορρίψεις στη δουλειά. Δεν είχε αποκαλύψει στους γονείς του ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός, γιατί ντρεπόταν και τόνισε πως θεωρούνταν ταμπού.

Η καταγωγή του και όσα είπε για τα παιδικά του χρόνια

Ο Δημήτρης Καπουράνης κατάγεται από την Αλβανία και ακολούθησε τους γονείς του στην Ελλάδα, όταν ήρθαν ως μετανάστες στη χώρα.

«Ταυτόχρονα είμαι δύο πράγματα και αυτό είναι χαοτικό για ένα παιδί, γιατί δεν υπάρχει πουθενά η αποδοχή ότι είσαι και τα δύο μαζί. Δεν έχω βιώσει οξύ ρατσισμό. Πολύ συχνά ένιωθα ότι υπήρχε δυσκολία στην κοινωνία, ότι υπήρχε ένα φράγμα».

Ταυτόχρονα είμαι δύο πράγματα

«Είναι διαβαλκανικό το ζήτημα και το κύριο πρόβλημα είναι το πώς ένα παιδί διαχειρίζεται αυτή τη διττότητα, το ότι ταυτόχρονα είμαι δύο πράγματα. Είμαι Αλβανός για την Ελλάδα και Έλληνας για τους Αλβανούς. Ταυτόχρονα είμαι δύο πράγματα και αυτή η διττότητα μπορεί να είναι πολύ χαοτική για ένα παιδί, διότι νιώθει ότι είναι λίγο παντού», τόνισε ο Δημήτρης Καπουράνης.

Στην Αλβανία εισπράττω το ίδιο πράγμα

«Δεν υπάρχει η αποδοχή κοινωνικά, του ότι είσαι και τα δύο μαζί, είσαι κάτι άλλο, είσαι κάτι ενδιάμεσο. Στην Αλβανία εισπράττω το ίδιο πράγμα, είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Δεν έχω βιώσει οξύ ρατσισμό».

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης Καπουράνης πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Μία άλλη Θήβα» στο θέατρο Πόρτα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ