Ελληνίδα πρωταγωνίστρια: Ο Μάρκος Σεφερλής είναι αυστηρός και τελειομανής

Ελληνίδα πρωταγωνίστρια: Ο Μάρκος Σεφερλής είναι αυστηρός και τελειομανής

Έγινε ευρέως γνωστή ως «κορίτσι» του Τόνι Σφήνου!

Το εστεμμένο μοντέλο που κόβει την ανάσα σε κάθε δημόσια εμφάνισή της, μετράει ήδη 5 σεζόν στο θεατρικό σανίδι. Με τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό της έχει κερδίσει μια θέση στο θίασο του Μάρκου Σεφερλή αλλά και τις εντυπώσεις με τις θεατρικές της επιδόσεις.

Ο λόγος για την Χριστιάνα Καρνέζη όπου φέτος που κρατά ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Μη το πεις ούτε του…μπαμπά» που ανέβηκε πριν από λίγες μέρες στο θέατρο Περοκέ πλάι στην Έλενα Τσαβαλιά, το Γιάννη Καπετάνιο, το Σταύρο Νικολαϊδη, Αρετή Ζαχαριάδου και Γιάννη Αγριόμαλλο.

102950

Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη διαφήμιση δίπλα στον Τόνι Σφήνο, στην ταινία «Χαλβάη 5-0» όπου συμμετέχει, άλλα και για την θεατρική παράσταση που φέτος πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Περοκέ.

Έγινες γνωστή στο ευρύ κοινό από την τηλεοπτική διαφήμιση δίπλα στον Τόνι Σφήνο. Τι θυμάσαι από αυτή τη συνεργασία;

Με ειδοποίησαν από την παραγωγή να περάσω από casting και παρότι ήταν άπειρα κορίτσια με επέλεξαν! Είναι οι ευκαιρίες που λέγαμε προηγουμένως! Ήταν τεράστια παραγωγή, πολύ επαγγελματική δουλειά και το γύρισμα ήταν αρκετά απαιτητικό. Ο Τόνι ήταν υπέροχος. Ανεξάντλητο χιούμορ και μεγάλο ταλέντο. Τιμή μου που υπήρξα τσικάκι του!

Πόσα χρόνια είσαι με το θίασο του Μάρκου Σεφερλή;

Συνεργάζομαι με τον κύριο Σεφερλή από το 2017 όταν συμμετείχα στην επιθεώρηση «Άλλος για survivor ». Φέτος είναι ήδη η 5η σεζόν που διανύω και νιώθω ευλογημένη γι’ αυτό. Ο θίασος του Μάρκου Σεφερλή είναι μια τεράστια αγκαλιά για όλους τους συμμετέχοντες. Είναι τιμή μου να μοιράζομαι τη σκηνή με καταξιωμένους ηθοποιούς και με το Μάρκο Σεφερλή και προσπαθώ καθημερινά να αποκομίσω όσα περισσότερα μπορώ καθώς η συνεργασία μαζί τους είναι για μένα ένα τεράστιο σχολείο και μια μοναδική εμπειρία.

Πως μπήκε η υποκριτική στη ζωή σου;

Το λάτρευα το θέατρο από μικρή. Επειδή όμως δούλευα πάντα για να επιβιώσω, δεν κατάφερα να βρω χρόνο να παρακολουθήσω μαθήματα σε κάποια σχολή υποκριτικής.

Τι νιώθεις ότι έχεις αποκομίσει από το θέατρο;

Το θέατρο για μένα είναι μαγεία. Είναι τρόπος έκφρασης συναισθημάτων. Σε βοηθάει να ξεχάσεις τα προβλήματα σου, σε απελευθερώνει. Ταξιδεύεις κάθε φορά σε έναν άλλο ψυχικό κόσμο μέσα από το ρόλο και καλείσαι να παρασύρεις μαζί σου το κοινό σε αυτό τον κόσμο.

Πώς είναι ο Μάρκος Σεφερλής σα συνεργάτης;

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ιδανικός συνεργάτης. Είναι αυστηρός και τελειομανής. Έχει όμως τον τρόπο να σε αποφορτίσει με το χιούμορ του και να βγάλει από τον καθένα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Φέτος σε συναντάμε στο θέατρο Περοκέ -πες μας λίγα λόγια για το έργο και το ρόλο σου.

Ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα γιατί είναι μεγάλος ρόλος και η πρώτη φορά που δοκιμάζομαι σε πρόζα. Αλλά με τον κύριο Σεφερλή στη σκηνοθεσία και την Έλενα Τσαβαλιά στη σκηνή ένιωσα ασφάλεια. Είναι μια κωμωδία-σχέσεων που πραγματικά χαρίζει άφθονο γέλιο! Η υπόθεση του έργου είναι τα ερωτικά μπερδέματα δύο αδερφών: της Τζένης και της Σουζης. Η Σούζη έχει παράνομο δεσμό με τον άντρα της αδερφής της, τον Φάνη ,ενώ η Τζένη έχει παράλληλη σχέση με το αγόρι της αδερφής της τον Πωλ. Όλοι μαζί θα περάσουν ένα σαββατοκύριακο στο εξοχικό των γονιών τους, το οποίο όπως καταλαβαίνεται θα είναι γεμάτο αποκαλύψεις!

Ενσαρκώνω μία από τις δύο αδερφές, την αδίστακτη και δολοπλόκα Σούζη που παρόλο που αγαπάει την αδερφή της και δεν θέλει να την πληγώσει δεν μπορεί να συγκρατήσει το πάθος της.

Συμμετέχεις και στην ταινία «Χαλβάη 5-0» -τι ρόλο κάνεις και πώς βίωσες την κινηματογραφική εμπειρία;

Έχω ένα μικρό ρόλο της barwoman. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό που βρέθηκα έστω και με ένα μικρό πέρασμα ανάμεσα σε τόσους πρωταγωνιστές.

Ο κινηματογράφος ήταν μια ακόμη υπέροχη εμπειρία και τον υπερευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να το ζήσω. Έχει άλλους κώδικες και άλλες δυσκολίες από το θέατρο αλλά όπως και να κάνεις το σινεμά είναι η «μεγάλη οθόνη»!

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS