ΖΩΗ

Ένα κρεβάτι για gamers ώστε να μην βγεις ποτέ από την καραντίνα

Το Μένουμε Σπίτι είναι το hashtag των ημερών και η προτροπή προς όλους ως ένα μέτρο επιβράδυνσης του κορονοϊού. Ενός φονικού ιού που κάνει την επέλασή του παγκοσμίως, με την Ευρώπη να βρίσκεται στη δίνη του.

Το Netflix αποτελεί την πρώτη επιλογή, μάλιστα σου προτείνουμε και 12 μουσικά ντοκιμαντέρ σε περίπτωση που ξεμείνεις από επιλογές, αλλά ο σωστός ο τύπος που γνωρίζει τι εστί ηθελημένη καραντίνα είναι ξεκάθαρα ο gamer.

5A352C7C FFFF 4589 B0E6 0583DD0B219E 

Οι gamers που μετά την εξάπλωση του κορονοϊού παίζουν φανατικά το Plague Inc, μένουν συντροφιά με τις κονσόλες και τα pc τους, χωρίς να τους απασχολεί ιδιαίτερα το πότε θα βγουν από το σπίτι τους. Μάλιστα ένα νέο gadget έρχεται να τους βελτιώσει τη ζωή και να τους κάνει να μην σηκωθούν ούτε από το κρεβάτι.

 

Μία εταιρεία με βάση την Ιαπωνία δημιούργησε ένα κρεβάτι κατάλληλο για gaming, το οποίο θα ενθουσιάσει κάθε παίκτη εκεί έξω. Το project της Bauhutte διαθέτει διάφορα γραφεία ώστε να βάλεις τα σνακ, το πληκτρολόγιο, τις οθόνες, τις κονσόλες και τα παιχνίδια ενώ ένας ρυθμιζόμενος βραχίονας μπορεί να συγκρατήσει ένα smartphone ή μια κινητή συσκευή.

6FEB6640 6F53 4A51 AF25 853915D07099

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η εταιρεία, όλα τα gadget μπορούν να αγοραστούν μεμονωμένα από την Bauhutte ή όλα μαζί για περίπου 1.200 δολάρια.

menoumespiti 300

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστορικός κιτρινισμός

menoumespiti 300

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS