Επανέρχεται για Μποφίλιου ο Τατσόπουλος: Την είπα «χαζοβιόλα» για να την προστατεύσω

Επανέρχεται για Μποφίλιου ο Τατσόπουλος: Την είπα «χαζοβιόλα» για να την προστατεύσω

«Θύελλα» αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο λόγος της τραγουδίστριας Νατάσας Μποφίλιου, η οποία συχνά τοποθετείται δημοσίως. Πριν λίγες ημέρες είχε, χαρακτηριστικά δηλώσει «τροτσκίστρια», που όμως ψηφίζει ΚΚΕ και ταυτόχρονα ψάχνει ηγέτη να βγει μαζί του στο βουνό. Ο Πέτρος Τατσόπουλος επανήλθε με νέα τοποθέτηση και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους χαρακτήρισε τη Νατάσσα Μποφίλιου «χαζοβιόλα», μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο κύριος Τατσόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ χρησιμοποίησα τον όρο "χαζοβιόλα" για να την προστατέψω. Όταν βλέπεις μια πυρκαγιά σε εξέλιξη, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να φτιάξεις μία αντιπυρική ζώνη. Όταν λοιπόν καθορίζεις από την αρχή έναν άνθρωπο "χαζοβιόλη", είναι σαν να λες "παιδιά, τα επόμενα τα οποία θα σχολιαστούν είναι σαχλαμάρες, μην τα πάρετε στα σοβαρά. Του δίνεις το σήμα ότι, αυτά που θα ειπωθούν έχουν ειπωθεί με ελαφρότητα, με αβάσταχτη ελαφρότητα, ορισμένα από αυτά με εγκληματικά αβάσταχτη ελαφρότητα, αλλά με ελαφρότητα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ