Επιστρέφουν στο Mega οι «Δύο Ξένοι»

Επιστρέφουν στο Mega οι «Δύο Ξένοι»

Τι κι αν πέρασαν τόσα χρόνια; Οι ατάκες της Ντένης Μαρκορά (Ντίνα Κώνστα) στους «Δύο Ξένους» είναι αξεπέραστες. Η Ντένη Μαρκορά, με το ξανθό πλατινέ μαλλί, τα στρας, τα μοναδικά μονόχρωμα ταγιέρ της, την υστερία στη φωνή της, πέταγε την μια ατάκα μετά την άλλη, ατάκες που άφησαν εποχή. 

Ντένη : Πώς είσαι Φλωράνς;
Φλώρα : Πτώμα είμαι…
Ντένη : Α! Στο’πανε ε; Τι κακός που είναι ο κόσμος!

Ντένη: Μαρούσκα θύμισε μου αύριο να ξυπνήσω με νεύρα!

Οι επαναλήψεις των σίριαλ της ταινιοθήκης σπάνε το φράγμα του 10% στην τηλεθέαση για το Μεγάλο Κανάλι. 

Η τηλεθέαση για το Mega με τις επαναλήψεις κάποιων παλιότερων επιτυχημένων σίριαλ του δίνουν αυξημένα ποσοστά, που κάποιες ημέρες χτυπούν στα ίσια τα τα προγράμματα των άλλων σταθμών.

Μάλιστα, η σειρά «Ντόλτσε Βίτα» άγγιξε το 11,2% στο δυναμικό κοινό της Δευτέρας, Στο prime time της Πέμπτης και της Παρασκευής, μέρες που δεν προβάλλεται το «Master Chef» στις σειρές που προβάλλονται από τις 21.00 ως τις 23.00 («Παρά Πέντε» και «50 – 50») είναι εντυπωσιακές. 

Συγκεκριμένα η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη έγραψε 14,5% και 16,4% αντίστοιχα τις δύο ημέρες και τέλος το «50 -50» 11,7% έγραψε 14,9% στο δυναμικό κοινό. Οι γυναίκες ηλικίας 15 – 24 παρακολούθησαν το «Παρά Πέντε» σε ποσοστό 41,7% και το «50 – 50» σε ποσοστό 20,2%!

Αυτό ίσως έδωσε την ιδέα, ώστε στο Mega να αποφάσισαν να εντάξουν στο πρόγραμμα και την ιστορική σειρά «Δύο Ξένοι» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου από τις 3 Απριλίου, κάθε απόγευμα στις 18.30.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ