Ετσι είναι να περνάς δοκιμαστικό για το Survivor 3

Ετσι είναι να περνάς δοκιμαστικό για το Survivor 3

Εβδομήντα χιλιάδες άτομα πέρασαν φέτος από casting για να μπουν στο Survivor 3, ωστόσο μόνο οι καλύτεροι κατάφεραν να πάρουν εισιτήριο για τον Αγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε για πρώτη φορά στα χρονικά φωτογραφία από την ώρα που εκείνος και το επιτελείο του περνούν από κάστινγκ του παίκτες.

Στην φωτογραφία, λοιπόν, φαίνεται ο Σάκης Τανιμανίδης με ακόμη δύο άτομα ως «κρητική επιτροπή» καθώς και ένας υποψήφιος παίκτης να κάθεται απέναντί από τον αγαπητό παρουσιαστή.

Οπως ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης που ανέβασε αυτή την φωτογραφία λίγες εβδομάδες πριν αρχίσει η πρεμιέρα του Survivor 3, από του 70.000 που έκαναν αίτηση επιλέχτηκαν οι καλύτεροι και πως ο πήχης έχεις ανέβει πολύ ψηλά.

«Είμαστε στο τελευταίο στάδιο των καστινγκ για το φετινό Survivor! Και φέτος ο πήχης έχει ανέβει σε πολύ ψηλά επίπεδα αφού το παιχνίδι είναι Ελλάδα -Τουρκία! Φέτος στην ελληνική ομάδα του Survivor, μετά από 70.000 αιτήσεις, επιλέξαμε μόνο τους κορυφαίους!!! Από το Φεβρουάριο στις οθόνες σας…», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ