Eurovision 2024: Viral Ισπανός YouTuber ακούει το Zari της Μαρίνας Σάττι και ξεσηκώνεται-«Θα νικήσει» [βίντεο]

Eurovision 2024: Viral Ισπανός YouTuber ακούει το Zari της Μαρίνας Σάττι και ξεσηκώνεται-«Θα νικήσει» [βίντεο]

Viral έχει γίνει από την ημέρα ανακοίνωσής του το τραγούδι «Zari» της Μαρίνας Σάττι, το οποίο και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision.

Το τραγούδι παρουσιάστηκε την προηγούμενη Πέμπτη σε ειδική εκπομπή της ΕΡΤ και αμέσως δίχασε τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν.

Καθώς οι ημέρες περνούσαν, το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι άρχισε να κυριαρχεί στο TikTok, όπου χρήστες πόσταραν τον ήχο «ντύνοντάς» το με σκηνές από ελληνικές σειρές, όπως το «Ντόλτσε Βίτα».

Ανάμεσα στα βίντεο που κυκλοφορούν στο TikTok για το «Zari» της Μαρίνας Σάττι είναι οι αντιδράσεις στο άκουσμά του από ξένους YouTuber. Αυτός που ξεχώρισε είναι ο Ισπανός Lavadom, ο οποίος έδειξε να ξετρελαίνεται. «Είναι πραγματικό καλό», σχολίασε, ζητώντας μετάφραση του τραγουδιού, προσθέτοντας ότι του αρέσει αυτό που βλέπει.

Οι αντιδράσεις του Lavadom ακούγοντας το «Zari» της Μαρίνας Σάττι

Λίγο μετά σηκώνεται από την καρέκλα του και χορεύει στους ρυθμούς της Μαρίνας Σάττι. «Αυτό το τραγούδι είναι νικητής», λέει μεταξύ άλλων.

Τη μουσική του τραγουδιού «ZARI»» συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister.

Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

Μαρίνα Σάττι για το «Ζάρι»: «Ο στόχος είναι να πάμε όπως είμαστε» στη Eurovision

O στόχος είναι να πάμε όπως είμαστε» είπε η Μαρίνα Σάττι, αναφερόμενη στην επιλογή να έχει το κομμάτι ελληνικό στίχο, λέγοντας ότι υπήρχαν άλλα τραγούδια που ήταν πιο κοντά σε ό,τι περιμένουμε να ακούσουμε στη Eurovision.

«Για λίγο σκέφτηκα μήπως έπρεπε να είναι στα Αγγλικά, αλλά νιώθω ότι το μήνυμα θα αλλοιωνόταν έτσι» τόνισε η Μαρίνα Σάττι, και εξήγησε ότι αντιλαμβάνεται ότι ενδέχεται η επιλογή αυτή να έχει ένα ρίσκο.

Το κομμάτι, σε ελληνικό στίχο και κάποιες αγγλικές φράσεις, το οποίο έχει στοιχεία σύγχρονης μουσικής, αλλά και κάποια που προέρχονται από πιο παραδοσιακούς ήχους -όπως συνηθίζεται σε τραγούδια της Σάττι-, συνοδεύεται από βίντεο κλιπ που έχει γυριστεί στο κέντρο της Αθήνας, με πλάνα από την Ακρόπολη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ