Εξω φρενών ο Χάρης Βαρθακούρης με δημοσιογράφο: «Σταματάω τη συνέντευξη» [βίντεο]

Εξω φρενών ο Χάρης Βαρθακούρης με δημοσιογράφο: «Σταματάω τη συνέντευξη» [βίντεο]

Έξω φρενών έγινε ο Χάρης Βαρθακούρης κατά τη διάρκεια συνέντευξης με δημοσιογράφο της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης που αναδείχτηκε νικητής του Globetrotters μαζί με τη γυναίκα του, Αντελίνα, «βγήκε από τα ρούχα του», εξαιτίας μιας γκάφας που έκανε ο ρεπόρτερ της εκπομπής «Ευτυχείτε», Κωνσταντίνος Ντάφλος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Χάρη Βαρθακούρη, με ποιο τραγούδι του γίνεται χαμός στις live εμφανίσεις του. Ο Χάρης Βαρθακούρης απάντησε τα «Βράδια Αξημέρωτα», με τον δημοσιογράφο να αναρωτιέται αν πρόκειται για το τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη, το οποίο έχει τον ίδιο τίτλο.

Μόλις το άκουσε αυτό ο Χάρης Βαρθακούρης, έγινε έξαλλος. «Σταματάω τη συνέντευξη. Στο ορκίζομαι σταματάω τη συνέντευξη. Στο ορκίζομαι σταματάω τη συνέντευξη. Τι είπες τώρα; Είναι δικό μου τραγούδι 18 ετών… Ωωωω… Μούντζα που μου έδωσες. Αν ήξερες τι είπες τώρα. Μα τω Θεώ. Είναι ό,τι χειρότερο μπορούσες να μου πεις, στο ορκίζομαι. Έχει ανέβει η θερμοκρασία μου τώρα. Δε μπορώ να πιστέψω ότι είπα αυτό τον τίτλο και η απάντησή σου ήταν αυτή που ήταν. Αλήθεια δε μπορώ. Θεωρώ πως κάτι δεν πάει καλά. Όπως και να το μπαλώσεις τώρα δεν… Θέλει διακόσια χανζαπλάστ και πλαστική» είπε, μεταξύ άλλων, εκνευρισμένος ο Χάρης Βαρθακούρης.

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του Χάρη Βαρθακούρη: 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS