Face App: Πως μοιάζουν οι Έλληνες πολιτικοί [Εικόνες]

Face App: Πως μοιάζουν οι Έλληνες πολιτικοί [Εικόνες]

Ακολουθούν κατά πόδας την μόδα των social media και οι Έλληνες σελέμπριτις που διασκεδάζουν με τους γερασμένους εαυτούς τους, αν και εδώ που τα λέμε, οι περισσότεροι θα γεράσουν όμορφα.

Ο μεγάλος χαμός έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα με μια καινούργια εφαρμογή που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και τα social media. Πρόκειται για το FaceApp που δείχνει τα μελλοντικά, γερασμένα μας πρόσωπα, λειτουργώντας σαν μια χρονομηχανή.

Το συγκεκριμένο application «διαβάζει» μια φωτογραφία μας, είτε υπάρχουσα είτε εκείνης της στιγμής, και την περνά από διάφορα φίλτρα.

Το αποτέλεσμα δείχνει πώς θα είμαστε μερικές δεκαετίες αργότερα. Τα social media έχουν γεμίσει με φωτογραφίες χρηστών που δείχνουν -οι περισσότεροι- ευχαριστημένοι από τον γερασμένο εαυτό τους.

Πώς θα είναι όμως οι πολιτικοί αρχηγοί αρχηγοί όταν γεράσουν;

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, οι πέντε αρχηγοί των κομμάτων που βρίσκονται στη Βουλή και τρεις πρώην πρωθυπουργοί μπήκαν στην εφαρμογή και το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

face app 17 7 1

face app 17 7 2

face app 17 7 3

face app 17 7 4

face app 17 7 5

face app 17 7 6

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ