H Αλίκη Κατσαβού εξηγεί γιατί έκανε παιδί με τον Κώστα Βουτσά (βίντεο)

H Αλίκη Κατσαβού εξηγεί γιατί έκανε παιδί με τον Κώστα Βουτσά (βίντεο)

Η Αλίκη Κατσαβού η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου Κώστα Βουτσά μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την αβάσταχτη απώλειά του αλλά και στην απόφασή τους να κάνουν μαζί ένα παιδί.

«Εκείνη την ημέρα το ήξερα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κοτσοβού στα «Μεσάνυχτα» της Τρίτης για την ημέρα που ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα.

«Φώλιαζε μέσα μου ένας φόβος απροσδιόριστος και έβλεπα ότι η κουρτίνα έπεφτε». Όσον αφορά την απόφαση να φέρουν μαζί ένα παιδί στον κόσμο καθώς και τα σχόλια που δέχθηκε για την ηλικία του αείμνηστου ηθοποιού, ως προς την πατρότητα, η Αλίκη Κατσαβού ήταν ξεκάθαρη.

«Εγώ δέχομαι ότι για κάποιους φαίνεται παράλογο, γιατί κοιτάζουν τα νούμερα. Εγώ, όμως, κοίταξα τον άνθρωπο. Ο Κώστας δεν ήταν ένας ογδοντάρης. Δεν μπορούσα να τον μετρήσω με τα κοινά μέτρα των ανθρώπων. Ήταν έξω από τα μέτρα».

«Ήταν ο ορισμός της ζωής. Γιατί αν η ζωή ήταν πρόσωπο θα ήταν ο Κώστας Βουτσάς. Ξύπναγε με το ίδιο κέφι κάθε πρωί, το ίδιο χαμόγελο, διάθεση να αγαπήσει όλο τον κόσμο από την αρχή περισσότερο, να δημιουργήσει και να δουλέψει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.

«Την τελευταία φορά που μπήκε στο νοσοκομείο ήθελε να φύγει. Όταν μπόρεσε να κουνήσει τα χείλη του, το πρώτο πράγμα που είπε «θέλω να βγω γρήγορα έξω». Αυτή ήταν η λαχτάρα του. Να ζήσει», πρόσθεσε με ειλικρίνεια. «Ακόμη και εκεί στην πιο δύσκολη στιγμή που οι γιατροί μάς έλεγαν πως οι πιθανότητες είναι εναντίον μας, ο Κώστας ήταν παράδειγμα για όλους μας».

«Ένιωθα πως «είναι ο Κώστας και θα βγει». Γιατί ο Κώστας δεν μπορούσε να πεθάνει. Ήταν ο Κώστας» συμπλήρωσε συγκινημένη η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού περιγράφοντας πως ακριβώς ενημερώθηκε για τον θάνατο του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS