H απάντηση του Αντώνη Ρέμου στους επικριτές του!

remos

O Αντώνης Ρέμος ταξίδεψε μέχρι την Αστόρια, προκειμένου να δώσει μια συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στον Πάνο Σατζόγλου και το ραδιόφωνο «Cosmos FM 91.5» και μεταξύ άλλων απάντησε σε όλους εκείνους που επέκριναν τις δηλώσεις του σχετικά με τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, ο Αντώνης Ρέμος είχε μιλήσει στην εφημερίδα «Ηurriyet» στην οποία μεταξύ άλλων είχε αναφέρει: «Είμαστε υπερήφανοι που γεννήθηκε ο Ατατούρκ στο χωριό μας» προκαλώντας αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Συνεχώς δίνω μάχες. Πρόσφατα μάλιστα, μετά από κάποιες δηλώσεις μου σε τουρκικά μέσα έπρεπε να αποδείξω τα αυτονόητα. Να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας...Ότι εγώ δήλωσα θαυμαστής του Κεμάλ Ατατούρκ. Εγώ εξέφρασα την άποψή μου. Είπα ιστορικά ότι ο άνθρωπος αυτός είναι ένας ηγέτης για τους Τούρκους, διότι τους έκανε Έθνος. Όρισε τα φυσικά μας σύνορα μαζί με τον Βενιζέλο. Εγώ έπρεπε να επικαλεστώ ότι είμαι ανιστόρητος, ότι είμαι γιουσουφάκι.Εγώ αγαπώ τους ανθρώπους που με αγαπούν και με σέβονται και βέβαια σέβονται την πατρίδα μου. Πραγματικά, ο τουρκικός λαός μας αγαπά και μας σέβεται πολύ.Το ίδιο και ο Ποντιακός ελληνισμός. Όλα τα υπόλοιπα έγιναν μόνο και μόνο για να βγάλουν την κακία τους μερικοί κακοί και διεστραμμένοι άνθρωποι».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ