Η Εθνική ξεμπλοκάρει 2,5 εκατ. ευρώ για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του Mega

mega kanaliΠράσινο φως για την μερική εκταμίευση περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ από τον μπλοκαρισμένο λογαριασμό της Τηλέτυπος ΑΕ, που ελέγχει το Μega, έδωσε η Εθνική Τράπεζα, προκειμένου να υλοποιηθεί μερική καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους και να τακτοποιηθούν φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις του σταθμού.

Είχε προηγηθεί την περασμένη εβδομάδα το «ναι» από τις άλλες τρεις από τις τέσσερις πιστώτριες τράπεζες που μετέχουν στο κοινοπρακτικό δάνειο και εκκρεμούσε η συναίνεση της Εθνικής, η οποία έχει το 3% του δανεισμού του Μega. Μάλιστα οι εργαζόμενοι σχεδίαζαν για αύριο το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Κοτζιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 35.000.000 εκατομμύρια είναι δεσμευμένα στις τράπεζες, με τα χρήματα αυτά να προέρχονται από διαφημίσεις του καναλιού και από την εργασία που παρέχουν όλους αυτούς τους μήνες οι απλήρωτοι εργαζόμενοι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ