H φιλόζωη Pamela δεν δέχτηκε τη «ψυχρολουσία» του Ice Bucket Challenge

adersonpamelaready

Η εντυπωσιακή ηθοποιός Pamela Anderson γνωστή από τη σειρά Baywatch αλλά και από τον κινηματογράφο δεν δέχθηκε να λάβει μέρος στην trendy πρόκληση για φιλανθρωπικό σκοπό που δεν είναι άλλη από αυτή του ice bucket challenge. Με μήνυμα μας στο Facebook είπε ότι τα χρήματα που συγκεντρώνονται για το ίδρυμα ALS που επιχειρεί να βρει θεραπεία για Αμυοτροφική Πλάγια Σκλύρηνση χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό σε έρευνες και πειράματα σε ζώα.

pamela-1

Η ηθοποιός γνωστή για την ευαισθησία και την αγάπη της για τα ζώα, καθώς είναι μέλος σε πολλές φιλοζωικές οργανώσεις δεν δέχτηκε να λάβει μέρος στο «φιλανθρωπικό μπουγέλωμα»,όπως γράφει η Huffington Post ενώ δεν παρέλειψε να παρακινήσει τους συναδέλφους της αλλά και όλο τον κόσμο που θέλει να στηρίξει φιλανθρωπικές προσπάθειες. Υποστήριξε ότι πρέπει να συμμετέχουν σε αυτές που έχουν ως στόχο την έρευνα για να βρεθούν αντίδοτα για σοβαρές ασθένειες χωρίς να χρειάζεται να βασανίζονται και να θανατώνονται ζώα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ