Η Ελένη Πετρουλάκη μας γυμνάζει μέσω viber

Η Ελένη Πετρουλάκη μας γυμνάζει μέσω viber

Η Ελένη Πετρουλάκη προχώρησε σε μια ξεχωριστή κίνηση με σκοπό να μπορεί ο καθένας να γυμναστεί εν μέσω καραντίνας!

Μια καινούργια συνεργασία έρχεται να προσφέρει σημαντική υποστήριξη σε όλους εμάς που περνάμε πλέον το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας μας στο σπίτι, περιορίζοντας τη διασπορά του κορωνοϊού. To Fitlab της Ελένης Πετρουλάκη άνοιξε μια επίσημη κοινότητα στο Viber, όπου η διάσημη fitness instructor προσφέρει καθημερινά δωρεάν ασκήσεις, που όλοι μας μπορούμε να κάνουμε από το σπίτι μας. Επίσης, ανεβάζει συμβουλές για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, κάτι που όλοι μας έχουμε ανάγκη.Ειδικά αυτήν την περίοδο, με την αναγκαστική απομόνωση λόγω του κορονοϊού, αλλά και το… παραπάνω φαγητό που συνηθίζουμε να τρώμε το Πάσχα, η κοινότητα Fitlab by Eleni Petroulaki θα μας βοηθήσει να μείνουμε σε φόρμα.

Η Ελένη Πετρουλάκη επικοινωνεί με τα μέλη της κοινότητας και προτείνει ασκήσεις, δίνει συμβουλές και μεταξύ άλλων προσφέρει δωρεάν αυτοκόλλητα, τα οποία μπορείτε να βρείτε.
Για να γίνει κάποιος μέλος της κοινότητας, αρκεί να ακολουθήσει αυτό το Link: https://bit.ly/34qTGbC

Το Fitlab (www.fitlab.gr) είναι το μοναδικό ολιστικό κέντρο στην Ελλάδα, που προσφέρει το πρόγραμμα ολικής μεταμόρφωσης σώματος Total Body Make Over σε συνεργασία με ειδικούς υγείας, ακολουθώντας τις απαραίτητες επιστημονικές μεθόδους και σωματομετρήσεις για να μας δώσει το ιδανικό σώμα. Πρόκειται για μία καινοτόμο, ολοκληρωμένη μέθοδο που βασίζεται στην εξατομίκευση (με tailor- made προγράμματα διατροφής και άσκησης) και στο τρίπτυχο της επιτυχίας Διατροφή- Άσκηση- Ψυχολογία (wellness). Η Ελένη Πετρουλάκη καινοτομεί με μία μέθοδο που αλλάζει τη σύσταση του σώματος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, T.B.M.O. (Total Body Make Over), αποτελεί μία ολιστική προσέγγιση αλλά και τη λύση εξατομικευμένης διατροφής συνδυαστικά με την άσκηση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ