Το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1: Η επέλαση των «Νομάδων» [video]

Το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1: Η επέλαση των «Νομάδων» [video]

Δύο τηλεοπτικά στρατόπεδα στο Μαρούσι προετοιμάζονται για τη μητέρα των μαχών: η Acun Medya και ο ΑΝΤ1. Δύο παραγωγές, δύο ριάλιτι, μία μάχη. Από τη μία το γνωστό «Survivor» είναι πλέον στη φάση της προετοιμασίας του για να επιχειρήσει σάρωση του προγράμματος για δεύτερη σεζόν. Αυτή τη φορά όμως δεν θα είναι τόσο εύκολο. Για την ακρίβεια, θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς απέναντί του θα βρεθεί ένα ριάλιτι επιβίωσης, πολυδιαφημισμένο και πολυαναμενόμενο: οι «Νομάδες».

Ηταν γνωστό ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε υπόψη του τους «Νομάδες». Εκεί άλλωστε βασίστηκε για να αναμορφώσει και να φτιάξει τη νέα εποχή του «Survivor». Αντί να επιμείνει σε μια συνταγή απλής επιβίωσης, ο Τούρκος μιντιάρχης επέλεξε να μπολιάσει το δικό του ριάλιτι με στοιχεία από τους «Νομάδες», όπως είναι τα αγωνίσματα και η συνύπαρξη διασήμων και κοινών θνητών. Γι’ αυτό και πέτυχε: λόγω των διαφορετικών χαρακτήρων των συμμετεχόντων, αλλά και της δράσης και της αγωνίας που προκαλούνται από τα αγωνίσματα και την έκβασή τους. 

Τώρα όμως ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει το αυθεντικό ριάλιτι το οποίο δεν βασίζεται στην απλή συμβίωση δύο διαφορετικών σε κοινωνικό χαρακτήρα ομάδων, αλλά πάει ένα βήμα παραπέρα. Οι αιτήσεις που καταφτάνουν στο κανάλι είναι χιλιάδες και κατ’ επέκταση δεκάδες είναι και τα ραντεβού που πραγματοποιούνται στα γραφεία της παραγωγής του παιχνιδιού και της διεύθυνσης του καναλιού προκειμένου να κλείσουν τα πιο δυνατά ονόματα. Μάλιστα ο ανταγωνισμός είναι τόσο υψηλός ώστε κάποια ονόματα που αξιολογούνται ως «πολύτιμα» να κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό προκειμένου να μην αποκαλυφθούν.

https://www.youtube.com/watch?v=8drIZyxfrzc

Οι ομάδες

Ο αριθμός των παικτών είναι 18, που θα χωριστούν σε τρεις εξάδες. Η μία εξάδα θα αποτελείται από εκπροσώπους της σόουμπιζ, η δεύτερη από ανθρώπους που με κάποιον τρόπο απέκτησαν κάποια δημοσιότητα, κυρίως μέσω τηλεόρασης και της συμμετοχής τους σε προηγούμενα reality shows, και η τρίτη θα είναι και αυτή που κατεξοχήν διαπρέπει στα συγκεκριμένα παιχνίδια: τα απλά, λαϊκά παιδιά.

Ο χώρος στον οποίο θα διεξαχθεί το παιχνίδι είναι το Παλαουάν στις Φιλιππίνες και η διαδικασία θα θυμίζει αρκετά το «Survivor» ωστόσο θα έχει πολύ περισσότερη ίντριγκα. Και αυτό διότι η πρώτη ομάδα θα μπορεί να διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο όπου θα απολαμβάνει όλες τις εκδοχές της πολυτέλειας: φαγητό, σπα, ποτά, περιποίηση. Η δεύτερη ομάδα θα μένει σε χωριό παρέα με ιθαγενείς. Εκεί στην ουσία θα γίνει και το πιο ενδιαφέρον πείραμα, καθώς η συνύπαρξη των παικτών με τους ιθαγενείς προοιωνίζεται απολαυστική. Η τρίτη ομάδα θα μένει στη γνωστή ερημική παραλία, η οποία ούτως ή άλλως χρησιμοποιείται κατά κόρον σε ριάλιτι επιβίωσης.

Οι «Νομάδες» θα προβάλλονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, στη ζώνη του prime time, και η διάρκεια των επεισοδίων θα αγγίζει τα 90 λεπτά. Κάθε Δευτέρα θα πραγματοποιούνται αγωνίσματα για να γίνει και η επιλογή του μέρους στο οποίο θα κατευθυνθεί κάθε ομάδα. Τρίτη θα γίνεται αγώνας επάθλου, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη θα πραγματοποιούνται οι αγώνες για την περίφημη ασυλία. Παρασκευή θα αποχωρεί ο παίκτης που θα χάνει, θα μπαίνει υποψήφιος και φυσικά θα επιλέγεται μέσω ψηφοφορίας από το κοινό. Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι, έχοντας αντιληφθεί το πόσο μπορεί να επηρεάσουν οι διαρροές την εξέλιξη του παιχνιδιού, ο ΑΝΤ1 ισχυρίζεται ότι έχει λάβει τα μέτρα του προς πάσα κατεύθυνση για να μη διαρρεύσει τίποτα που μπορεί να ανατρέψει ή ακόμη περισσότερο να στερήσει την έκπληξη από το τηλεοπτικό κοινό.

Παρουσιαστής θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, θα παραμείνει στις Φιλιππίνες περίπου τους τρεισήμισι μήνες που θα διαρκέσουν οι «Νομάδες». 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ