Η Κέιτ Μίντλετον απολογείται για το photoshop στη φωτογραφία -«Πειραματίζομαι... », τι γράφει σε tweet

Η Κέιτ Μίντλετον απολογείται για το photoshop στη φωτογραφία -«Πειραματίζομαι... », τι γράφει σε tweet

Επιλέγοντας έναν πολύ διαφορετικό τρόπο από ό,τι συνήθως η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον απολογήθηκε για την επεξεργασία στη φωτογραφία της που προκάλεσε σάλο.

«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με την επεξεργασία. Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για την όποια σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω όλοι όσοι γιορτάζουν να είχαν μια πολύ ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας. Catherine», έγραψε στο Twitter.

Η απόσυρση της φωτογραφίας της Κέιτ Μίντλετον από Reuters, Getty, AP, AFP

Ολα ξεκίνησαν όταν χθες τα μεγαλύτερα φωτογραφικά πρακτορεία στον κόσμο απέσυραν την φωτογραφία που είχε νωρίτερα το πρωί μοιράσει η Κέιτ Μίντλετον.

Ηταν μια φωτό της Μίντλετον, που είχε τραβήξει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και απεικόνιζε την ίδια αγκαλιά με τα τρία της παιδιά. Η Κέιτ Μίντλετον μοιράστηκε τη φωτογραφία την Ημέρα της Μητέρας σε μια στιγμή που όλοι αναζητούσαν μια ένδειξη, ένα σημάδι και ένα νεύμα από την ίδια ότι όλα βαίνουν καλώς και σε κάθε περίπτωση ακούει και ανταποκρίνεται στην αγωνία του κόσμου που θέλει να μάθει νεότερα για την υγεία της.

Και ενώ η φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού και είχε θετική ανταπόκριση μετά από μήνες που το παλάτι και η ίδια η πριγκίπισσα είχαν επιλέξει τη σιωπή και την ιδιωτικότητα, οι ανακοινώσεις των πρακτορείων χθες το βράδυ, το ένα μετά το άλλο, που ανέφεραν ότι οι ίδιοι αποσύρουν τη φωτογραφία και συνιστούσαν στους πελάτες τους (ΜΜΕ ανά τον κόσμο) να μην την χρησιμοποιούν γιατί ενδεχομένως έχει υποστεί επεξεργασία, προκάλεσε εκ νέου σάλου και μεγάλη καχυποψία.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ