Η παρέα της Σμαράγδας Καρύδη «τα σπάει» την Πρωτοχρονιά και όλα καταγράφονται σε βίντεο

Η παρέα της Σμαράγδας Καρύδη «τα σπάει» την Πρωτοχρονιά και όλα καταγράφονται σε βίντεο

Διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες υποδέχτηκαν μαζί το 2019 δείχνοντας ότι δεν είναι μόνο η επαγγελματική ιδιότητα που τους συνδέει αλλά και οι δεσμοί φιλίας.

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού της Σμαράγδας Καρύδη στο Instagram είδαμε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πώς αγαπημένοι μας ηθοποιοί έγιναν μια παρέα που ξεφάντωσε με μουσική και χορό μέχρι το πρωί.

Στο βίντεο που μόνταρε η Σμαράγδα Καρύδη, βλέπουμε μεταξύ άλλων τους: Ευαγγελία Συριοπούλου, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Εύα Νάθενα, Θοδωρή Αθερίδη, Άλκη Κούρκουλο, Kωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Έλενα Σκουλά, Μαρία Ναυπλιώτου, Βίκυ Βολιώτη, Προμηθέα Αλειφερόπουλο, Δανάη Μπάρκα, Ευδόκιμο Τσολακίδη, Τζένη Μπαλατσινού, Αντώνη Καφετζόπουλο, Μαρία Κωνσταντάκη, Λήδα Ματσάγγου, Τζένη Μπότση.

Οι ηθοποιοί ποζάρουν στην κάμερα και εύχονται ο καθένας με τον δικό τρόπο για τη νέα χρονιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#ΚΑΛΗΧΡΟΝΙΑ Το πρώτο ταινιάκι του 2019 αφιερωμένο σ όλους τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Σε όλους όσοι χώρεσαν μέσα σ αυτό το μονόλεπτο και σ όλους όσοι έτυχε να μην είναι μέσα εκεί, αλλά είναι μέσα στην καρδιά μου. Να έχουμε υγεία σωματική και ψυχική, μεγάλη περιέργεια και όρεξη να φτιάχνουμε τον κόσμο γύρω μας #2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) στις

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS