Η στιγμή που ο Τομ Κρουζ προσγειώνεται άτσαλα και σπάει τον αστράγαλό του

Η στιγμή που ο Τομ Κρουζ προσγειώνεται άτσαλα και σπάει τον αστράγαλό του

Τη στιγμή του σοβαρού τραυματισμού στο πόδι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Mission Impossible 6 τον περασμένο Αύγουστο περιέγραψε ο Τομ Κρουζ σε εκπομπή του BBC στην οποία προβλήθηκαν και άγνωστα πλάνα από το περιστατικό.

Όπως εξήγησε το κάταγμα στον αστράγαλό του συνέβη λόγω της γωνίας με την οποία προσγειώθηκε στην άκρη ενός κτηρίου.

«Φορούσα δύο σχοινιά ασφαλείας και έτρεχα όσο πιο γρήγορα μπορώ για να κάνω το άλμα, να προσγειωθώ στην άκρη του κτηρίου και μετά να σκαρφαλώσω στην ταράτσα» εξήγησε ο 55χρονος ηθοποιός.
Ακολούθησε η προβολή βίντεο από κάμερα που ακολουθούσε τον διάσημο ηθοποιό, στο οποίο φαίνεται η άσχημη γωνία στην οποία βρέθηκε το πόδι του με αποτέλεσμα το κάταγμα.

«Από την πρώτη στιγμή γνώριζα ότι το πόδι μου είχε σπάσει και δεν ήθελα να κάνουμε νέο γύρισμα, γι' αυτό και συνέχισα με τη λήψη» εξήγησε ο Κρουζ. «Τους είπα "έσπασε, σταματάμε το γύρισμα, πηγαίντε με στο νοσοκομείο" και τότε όλοι πήραν τα τηλέφωνά τους και άρχισαν να κανονίζουν τις διακοπές τους» συμπλήρωσε χαριτολογώντας ο 55χρονος ηθοποιός.

Όσον αφορά την κατάσταση του ποδιού του ο Κρουζ είπε ότι ακόμα δεν έχει συνέλθε πλήρως «ωστόσο συνεχίζουμε τα γυρίσματα γιατί έχουμε και μια προθεσμία να προλάβουμε. Περνάω έως και 10 ώρες την ημέρα/επτά ημέρες την εβδομάδα στις φυσικοθεραπείες γιατί έχουμε να γυρίσουμε και άλλες παρόμοιες εντυπωσιακές σκηνές».

Η έκτη σειρά της ταινίας Mission Impossible αναμένεται στους κινηματογράφους τον Ιούλιο.

https://www.youtube.com/watch?v=iNT-tPrz4OM

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ