Η Τζένιφερ Ανιστον κάλεσε τον πρώην Μπραντ Πιτ στο πάρτι γενεθλίων της και εκείνος πήγε σαν τον... κλέφτη

Η Τζένιφερ Ανιστον κάλεσε τον πρώην Μπραντ Πιτ στο πάρτι γενεθλίων της και εκείνος πήγε σαν τον... κλέφτη

Μία απρόσμενη εμφάνιση έκανε ο Μπραντ Πιτ το βράδυ του Σαββάτου σε κλαμπ στο Λος Αντζελες.

Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος πλέον κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, πήγε καλεσμένος στο πάρτι γενεθλίων της πρώην γυναίκας του, Τζένιφερ Ανιστον.

Συγκεκριμένα, η καλλονή ηθοποιός έκλεισε τα 50 και έκανε ένα λαμπερό πάρτι, καλώντας όλους τους διάσημους φίλους και συναδέλφους της.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, λοιπόν, ήταν και ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ, με τον οποίο, όπως τελικά φαίνεται, διατηρούν μία φιλική σχέση μετά από όσα γράφονται για τους δύο.

Και μπορεί μερικά αμερικάνικα μέσα να συνεχίζουν να μιλούν κατά καιρούς για πιθανή επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού 14 χρόνια μετά το διαζύγιό τους, αλλά τα πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Μπραντ Πιτ να έχει σχέση με την Σαρλίζ Θερόν, επισημαίνοντας πως μετά την εξέλιξη αυτή Ανιστον και Πιτ είναι απλά φίλοι.

Ο Μπραντ Πιτ πάντως έφθασε στο εστιατόριο όπου διοργανωνόταν το πάρτι γενεθλίων και μπήκε μέσα σαν τον κλέφτη προσέχοντας να μην τραβήξει τα φλας των παπαράτσι,χωρίς φυσικά να το καταφέρει.Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ, η Ρις Γουίδερσπουν, η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Σάντρα Μπούλοκ, η Λόρα Ντερν, η Ντέμι Μουρ και πολλοί ακόμη διάσημοι φίλοι της σταρ.

https://www.youtube.com/watch?v=DP_5Rf1zGs4

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ