Ιωάννα Τούνη: Έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη και ανέβασε φωτογραφίες μετά το χειρουργείο

Ιωάννα Τούνη: Έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη και ανέβασε φωτογραφίες μετά το χειρουργείο

Σε πλαστική επέμβαση στη μύτη υποβλήθηκε χθες η Ιωάννα Τούνη.

Η γνωστή influencer, που χθες «απουσίαζε» από τα social media είχε αποκαλύψει προ ήμερών στους followers της ότι θα προχωρούσε στη συγκεκριμένη επέμβαση. «Ίσως θυμάστε ότι πριν από 9 χρόνια είχα κάνει επέμβαση στη μύτη μου. Ωστόσο λέω εδώ και χρόνια ότι θέλω να την κάνω ξανά γιατί δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα. Ωστόσο, επειδή γενικά νιώθω άνετα με τον εαυτό μου, όλο το αναβάλλω. Αλλά τώρα είπα θα το κάνω. Έκανα ραντεβού και ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχουν θέματα και αναπνευστικά και οπτικά και συμμετρικά κλπ», είχε πει.

Το story της Ιωάννα Τούνη μετά την πλαστική στη μύτη

Τελικά χθες έκανε την πλαστική επέμβαση στη μύτη και αργά το βράδυ δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες μετά το χειρουργείο. «Συμπεθέρες μου είμαι πτώμα. Τα λέμε αύριο, αν είμαι καλύτερα», έγραψε σε instastory στο οποίος φαίνεται να την τραβάει βίντεο ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου.

ioanna touni myti plastiki.jpg

Σημειώνεται ότι η Ιωάννα Τούνη, μετά την πλαστική στη μύτη, έχει δηλώσει μέσω των social της ότι θα προχωρήσει και σε πλαστική επέμβαση στο στήθος καθώς όπως είπε μετά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό έχει αλλάξει πολύ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ