Χαμός με την Κατερίνα από το MasterChef 4: «Το είπε ο Γιώργος αυτό; Αυτό το αρσενικό αρσενικό έκανε τέτοια δήλωση ε;»

Χαμός με την Κατερίνα από το MasterChef 4: «Το είπε ο Γιώργος αυτό; Αυτό το αρσενικό αρσενικό έκανε τέτοια δήλωση ε;»

Χείμαρρος ήταν για άλλη μια φορά η Κατερίνα Λένη για το MasterChef 4. Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του MasterChef 4, βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης Στη φωλιά των Κου Κου και μίλησε για όλους.

«Το ότι πέρασε η Μαρία στον τελικό του Silver Award, είναι το μόνο που χάρηκα, μετά βέβαια από την εμφάνιση των κριτών. Το ευχαριστήθηκα, ήταν σαν να έφαγα ένα αρνί ψητό», είπε αρχικά η Κατερίνα Λένη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Διονύση λέγοντας: «Επειδή είναι πολλοί σαν τον Διονύση μέσα στο σπίτι, στην πορεία του παιχνιδιού έδειξε έναν χαρακτήρα πολύ διπλωματικό για να το πω κομψά».

Όταν η συζήτηση έφτασε στην καθαριότητα που επικρατούσε στο σπίτι του MasterChef 4, η Κατερίνα είπε: «Ο Τζον καθαρίζει συνέχεια γιατί είναι στη φύση του. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ξυπνούσε το πρωί. Άκουγα την ηλεκτρική σκούπα».

Ο δε Στέφανος Κωνσταντινίδης ρώτησε την πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef 4: «Μια φιλία την κρίνεις από την καθαριότητα; Ξεκινούσατε 6 το πρωί και γυρνούσατε 12 το βράδυ. Ήθελες 12 με 6 το πρωί να βάζουν σκούπα για να είναι φίλοι σου;».

Και τότε «τα πήρε στο κρανίο» η Κατερίνα Λένη και είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό είπα; Αυτό κατάλαβες; Αν κατάλαβες αυτό λυπάμαι πάρα πολύ. Αφού θες να το ακούσεις θα στο πω. Εγώ είμαι 37 χρόνων. Όταν πηγαίνω στην τουαλέτα να κάνω την ανάγκη μου, μου έχει μάθει η μάνα μου ότι πατάω το καζανάκι. Μα θέλει να μάθει το παιδί, να μη του πω;».

Όταν ο Γιώργος Κρικοριάν της ζήτησε να σχολιάσει τη δήλωση του Γιώργου ότι η Μαρία δεν τους αφήνει να μιλήσουν αντρικά μέσα στο σπίτι και ότι σέρνει τον Δημήτρη από τη μύτη, η Κατερίνα Λένη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το είπε ο Γιώργος αυτό; Αυτό το αρσενικό αρσενικό έκανε τέτοια δήλωση ε; Με τον τρόπο που το έθεσε ο Γιώργος, όχι, δεν το έχω δει. Το να έχει πάει η ώρα 2-3 το πρωί και να του πει μήπως να πάμε για ύπνο γιατί έχουμε αύριο δοκιμασία, ναι το έχει πει. Με τον τρόπο που το έθεσε ο Γιώργος, όχι. Εγώ βλέπω ότι ο Γιώργος είναι στον εξώστη και το Μαράκι με τον Μπέλλο είναι κάτω», κατέληξε η πρώην παίκτρια του MasterChef 4.

Δείτε το βίντεο με την Κατερίνα από το MasterChef:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS