Κλέλια Ρένεση: Ζητά δημιουργία κόμματος από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών και κάθοδό του στις ευρωεκλογές

Κλέλια Ρένεση: Ζητά δημιουργία κόμματος από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών και κάθοδό του στις ευρωεκλογές

Στην παράταξη που ονειρεύεται να δημιουργηθεί και να νικήσει τις ευρωεκλογές, αναφέρθηκε, με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση.

«Ονειρεύομαι μια μόνο παράταξη να νικήσει στις ευρωεκλογές. Η παράταξη αποκλειστικά των συγγενών θυμάτων των Τεμπών», έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση.

«Για την τιμωρία ΟΛΩΝ τους, για το χλευασμό τους στις αγωνίες μας, για των αγώνα των ανθρώπων αυτών!», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram ένα screenshot από ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter, στο οποίο φαίνεται ότι χθες ο υπουργός Υγείας παρευρέθηκε στην κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ Χαλανδρίου.

«Πάμε για μεγάλη μάχη», είχε γράψει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

Ονειρευομαι με τα ματια ανοιχτα. Ενα χτυπημα σε ολα τα πολιτικα κομματα που απαρτιζουν το συστημα αυτο, που στηρίζουν ή ανέχονται την τοση συγκάληψη, την εξαρτωμενη κ τυφλη δικαιοσυνη της χωρας. Αφου τα δακρυα , ο πονος κ οι διαμαρτυριες ΔΕΝ τους αφορουν πρεπει να γινει ένα χτύπημα εκει που πονανε. Στο πολιτικο τους κοστος. ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ. 52 ειναι οι νομοι της χωρας. 52 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ , απ τους 57 νεκρους. Ενας για καθε νομό. Να ψηφισουμε ολοι μια φορα και να το φχαριστηθει η καρδια μας . Για την τιμωρία ΟΛΩΝ τους, για το χλευασμό τους στις αγωνιες μας, για των αγωνα των ανθρωπων αυτων ! Να μπουν στην καρδια της ευρωβουλης και να ανατρεψουν ολα τα δεδομενα. Κανε νεραιδα το θαυμα σου κ γω θα σ αναβω κερακι καθε μερα.
Υγ: η σημερινη αναρτηση του υπουργου της καρδιας μας, δειχνει ξεκαθαρα οτι ΜΟΝΟ Η ΚΑΛΠΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΜΠΡΙΖ ΤΟΥΣ. //// Υγ2. Το ψηφισμα ειναι μια σπουδαια αρχη. Η καλπη ειναι ομως η τιμωρια. Και κει θα δουνε πως όταν κατι εχει νοημα, αξιζει να ψηφιστει απο ολους . Η αποχη θα ελαχιστοποιηθει. Θα καταλάβουν ότι δεν υπάρχουν άβουλοι αδιάφοροι ψηφοφόροι που δεν συμμετέχουν γιατί βαριούνται … αλλά θα καταλάβουν όλοι ότι κάθονται σε ένα καζάνι που θα εκραγεί —-ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ—- θα αποδειχθεί ότι είναι Μαριονέτες για τον σοφό ελληνικό λαό που για χρόνια δεν συμμετέχει σε εκλογές ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥΣ. Οι ανέμπνευστες εκλογές τους έχουν να κάνουν μόνο με ΜΕΓΑΛΑ και ΜΙΚΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ —- τίποτα αλλο. Του ονειρου μου ομως ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΤΑΙ , ΜΕ ΠΝΙΓΗΡΟ ΒΡΥΧΗΘΜΟ ΑΔΙΚΙΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ