Η κόρη του Τζακ Νίκολσον περιγράφει πώς ήταν ως παιδί το να παίζει στην έπαυλη του Playboy
Φωτογραφία: Instagram/lnicholson

Η κόρη του Τζακ Νίκολσον περιγράφει πώς ήταν ως παιδί το να παίζει στην έπαυλη του Playboy

Η έπαυλη του Playboy έχει περιγραφεί ως παιδική χαρά για τους ενήλικες. Πώς όμως ήταν για την κόρη του Τζακ Νίκολσον, Λορέιν, που την επισκεπτόταν εκεί ως παιδί;

Η 33χρονη σήμερα κόρη του Τζακ Νίκολσον και του μοντέλου Ρεμπέκα Μπρουσάρντ υπήρξε κολλητή φίλη ως παιδί με τα παιδιά του Χιου Χιούφνερ οπότε ήταν συχνές και οι επισκέψεις της στην διάσημη βίλα για να παίξει μαζί τους. Το πώς ήταν να τριγυρνάς σε αυτούς τους χώρους ως παιδί περιέγραψε η ίδια σε άρθρο της στο Vanity Fair.

«Το να είσαι παιδί στην έπαυλη του playboy ήταν...»

Η Λορέιν επισκεπτόταν συχνά την υπερπολυτελή έπαυλη που κάποτε ανήκε στον αείμνηστο ιδρυτή του περιοδικού Playboy Χιου Χέφνερ, καθ’ όλη τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας. Αλλά το να είσαι παιδί στην έπαυλη, όπως είπε, ήταν σαν να είσαι «στρίπερ στην Ντίσνεϊλαντ». «Κατέστρεφες τη μαγεία» έγραψε χαρακτηριστικά.

kori jack nicholson epavli playboy pisina
Η Λορέιν Νίκολσον στην πισίνα της έπαυλης του Playboy

 

Η κόρη του Τζακ Νίκολσον επισκεπτόταν την έπαυλη με την νταντά της Σις, η οποία στο παρελθόν είχε εργαστεί ως γραμματέας του Χέφνερ. Κι ενώ μπορούσε να παραγγείλει ό,τι ήθελε για φαγητό κατά τη διάρκεια των επισκέψεών της, εκείνη «παράγγελνε πάντα μόνο πουρέ πατάτας και αρακά».

Η playmate Κίμπερλι Κόνραντ, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Χέφνερ από το 1989 έως το 2010, συνήθως παρακολουθούσε την Λορέιν και τα δικά της παιδιά, τον Μάρστον και τον Κούπερ, στην έπαυλη μέσω μιας κάμερας ασφαλείας. Καθώς μεγάλωναν όμως, είπε η Λορέιν, «τα αγόρια άρχισαν να γίνονται περίεργα και έφευγαν κρυφά – αναζητώντας αυτό που φοβόμουν πολύ να ρωτήσω».

«Ήμουν διαρκώς σε επαγρύπνηση μήπως εκτεθώ σε κάτι που δεν έπρεπε να δω»

«Ήξερα ότι η έπαυλη δεν προοριζόταν για παιδιά, αλλά δεν έκανα ερωτήσεις. Δεν θα μπορούσα να είμαι λιγότερο περίεργη για το σεξ ή τη σεξουαλικότητα» θυμήθηκε. «Ήμουν διαρκώς σε επαγρύπνηση, με τον τρόμο μήπως εκτεθώ σε κάτι που δεν έπρεπε να δω».

«Δεν πήρα ποτέ στα χέρια μου ένα τεύχος του Playboy αν και υπήρχαν σε κάθε δωμάτιο. Ποτέ δεν αναρωτήθηκα για τον αρχικό σκοπό του δωματίου με τους καθρέφτες παντού ή γιατί κάθε μπάνιο είχε τη δική του ποικιλία από βαζελίνη και χαρτομάντιλα» πρόσθεσε.

Η Λορέιν σημείωσε επίσης πως «σπάνια έμενε στην έπαυλη του Playboy μόλις σκοτείνιαζε» προσθέτοντας ωστόσο πως «δεν το έκανε επειδή συνέβαινε κάτι κακόβουλο αλλά επειδή ήταν βαρετά εκεί». «Οι ενήλικες έκαναν ουρά για να καθίσουν δίπλα στον Χεφ έγραψε. «Τα παιδιά λίγο πολύ αγνοούνταν, επειδή δεν είχαμε άποψη για τη λογοκρισία ή την υποκρισία της αμερικανικής σεξουαλικότητας».

«Είχε μια μαγεία η έπαυλη του Playboy» εξομολογείται η κόρη του Τζακ Νίκολσον

Παρόλα αυτά, είπε πως είχε «έναν κρυφό σεβασμό για τη μαγεία» της έπαυλης όταν ήταν παιδί, συγκρίνοντάς την μάλιστα με τους «μαγικούς» κόσμους που έβλεπε στις ταινίες της Disney ενώ την περιέγραψε ως μια «μεγάλη αντισυμβατική οικογένεια».

«Δεν πήγα ποτέ σε καλοκαιρινή κατασκήνωση. Ποτέ δεν είχα καμία εξωσχολική δραστηριότητα. Από τη χρονιά που γεννήθηκα, το 1990, μέχρι τα 11 μου χρόνια περίπου, πήγαινα στην έπαυλη του Playboy, γιατί εκεί ήταν οι φίλοι μου».

kori jack nicholson lorraine

Κλείνοντας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως έφηβη όταν περιτριγυριζόταν από τις Playmates που ζούσαν στην έπαυλη. «Ήξερα ότι δεν ήμουν μία από αυτές. Συνέκρινα τον εαυτό μου με τα κορίτσια στην έπαυλη, γιατί ήθελα να γίνω σαν αυτές».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ