Αναβάλλεται η πρεμιέρα Πάολα - Κουρκούλη λόγω κορωνοϊού

Αναβάλλεται η πρεμιέρα Πάολα - Κουρκούλη λόγω κορωνοϊού

Στην αναβολή της προγραμματισμένης πρεμιέρας της Πάολα και του Νίκου Κουρκούλη, προχωρά το νυχτερινό κέντρο Teatro εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το νυχτερινό κέντρο και την οποία ανήρτησε η Πάολα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «η διοίκηση του TEATRO, οι καλλιτέχνες και όλο το προσωπικό, με την υπευθυνότητα που υπαγορεύουν οι περιστάσεις και με την ευαισθησία που πρέπει να επιδείξουμε όλοι μας έναντι του κινδύνου που διατρέχουν ιδίως ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού από τη διάδοση του κορωνοϊού, ανακοινώνουμε την απόφασή μας για την αναβολή της πρεμιέρας του καλλιτεχνικού σχήματος «ΠΑΟΛΑ-ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ", η οποία είχε προγραμματιστεί προ των εξελίξεων για την 13η Μαρτίου 2020. Συμμορφουμένοι προς τις υποδείξεις των γιατρών και λοιπών ειδικών λοιμωξιολόγων για αποφυγή συναθροίσεων, το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό επ’ αόριστον και ανάλογα με την εξέλιξη της διάδοσης της νόσου στη χώρα».

«Ευχόμαστε από καρδιάς την ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς, καλή δύναμη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και να ξεπερασθεί γρήγορα το πρόβλημα. Να προσέχετε όλοι», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του μαγαζιού.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS