Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Moυ πήραν το σπίτι μου, αλλά δεν με πείραξε!

kuriakidis

Παλαιότερα είχε χάσει το σπίτι του, αλλά όπως δήλωσε ήταν κάτι που δεν τον πείραξε. Αυτό, τουλάχιστον, δήλωσε καλεσμένος στην εκπομπή “Βράδυ” του Πέτρου Κωστόπουλου ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Εμείς στο θέατρο, αυτό που βγάζουμε από μέσα μας και αυτό που ζητούμε από τον θεατή να το δεχθεί από εμάς, βγάζουμε την πίεση από μέσα μας, αυτή είναι η δική μας περιουσία και δεν μπορεί να μας την κλέψει κανείς. Σπίτια μπορείς να μου πάρεις, αυτοκίνητα, χρήματα, αλλά εκεί δεν νιώθω ότι με κλέβεις, δεν με νοιάζει κιόλας. Είχα ένα όνειρο, το έκανα πραγματικότητα, άλλοτε επιτυχώς, όπως με τον Άμλετ Β’», είπε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Εγώ δεν έκανα θέατρο για να κάνω καταθέσεις, έκανα θέατρο για να εξελίσσομαι σαν καλλιτέχνης. Μετά έκανα άλλες δύο επιτυχίες, μετά άλλες δύο αποτυχίες, όπου εκεί χάθηκαν όλα. Όταν θα φύγω από τη ζωή δεν θέλω να με θυμάται κανείς. Γιατί πρέπει να με θυμάται για κάτι; Άλλωστε, όταν ήρθα, με ήξεραν; Όχι».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ