La Casa de Papel: Πότε θα βγει ο 4ος κύκλος

La Casa de Papel: Πότε θα βγει ο 4ος κύκλος

Η επιστροφή του La Casa de Papel είναι πολύ κοντά.

Πρόκειται για τη σειρά με την οποία η πλατφόρμα του Netflix έκανε το παγκόσμιο «μπαμ». Είναι μια από τις πιο πολυπροβεβλημένες σειρές της συνδρομητικής πλατφόρμας και δίχως αμφιβολίας υπάρχουν αρκετοί λόγοι επί τούτου. Διαθέτει εκρηκτικό ρυθμό, έχει καλές υποκριτικές, ενώ η ιστορία που πραγματεύεται μπορεί να αφήσει ελάχιστους ασυγκίνητους.

Η σειρά που στην Ελλάδα έχει πολλούς θαυμαστές, επιστρέφει στις οθόνες μας στις 3 Απριλίου με την τέταρτη σεζόν της. Δηλαδή σε λιγότερο από ένα μήνα. Μάλιστα, το τελευταίο trailer που κυκλοφόρησε κάνει τους fans του να... ανυπομονούν.

Εξάλλου το τέλος της προηγούμενης σεζόν άφησε του πάντες με κομμένη την ανάσα. Στο trailer τα μέλη της συμμορίας με τις μάσκες του Νταλί παλεύουν για να κρατήσουν στη ζωή την Ναϊρόμπι, η Ρακέλ έχει παραδοθεί στις αρχές, την ίδια στιγμή που το αγαπημένος της, El Professor νομίζει ότι η αστυνομία την έχει πυροβολήσει και είναι έτοιμος να ξεκινήσει τον... «πόλεμο».

Βίντεο: Το trailer του La Casa de Papel
Υπενθυμίζουμε, ότι στο Netflix τα επεισόδια δημοσιεύονται την ίδια στιγμή και δεν υπάρχει η... αναμονή της κάθε εβδομάδας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ