Λονδίνο: Έγκυος αποκαλύπτει πόση ώρα χρειάστηκε για να της δώσουν μια θέση στο μετρό - Το viral βίντεο στο Tik Tok

Λονδίνο: Έγκυος αποκαλύπτει πόση ώρα χρειάστηκε για να της δώσουν μια θέση στο μετρό - Το viral βίντεο στο Tik Tok

Η Sophia Amelia, η οποία διανύει την 33η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, με σκοπό να επικοινωνήσει ότι χρειάστηκε να περιμένει αρκετή ώρα, όρθια στο μετρό, ώσπου κάποιος να της προσφέρει μια θέση.

Η γυναίκα, η οποία έχει το όνομα @sophiaamelia92 στα social media, μοιράστηκε το βίντεο της εμπειρίας της στο TikTok, το οποίο έχουν ήδη δει περισσότερα από 244.000 άτομα.

«Μου πήρε κυριολεκτικά 10 λεπτά για να έχω μια θέση σήμερα»

Στο βίντεο, η έγκυος καταγράφει τη σκηνή μέσα στο μετρό καθώς περνάει από πολλές στάσεις με την ίδια να στέκεται όρθια και κανένας να μην της προσφέρει τη θέση του.

@sophiaamelia92 Literally look me 10 minutes to get a seat this day. I have a baby on board badge and people very clearly DID see me, then quickly looked down at their phones. Eventually a woman did offer me her seat but its ALWAYS women that do, men avoid 🙄 #dobetterlondon #pregnant #commuting #london #pregnancy #commutingpregnant ♬ original sound - Sophia Amelia

 

 

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Μου πήρε κυριολεκτικά 10 λεπτά για να έχω μια θέση σήμερα. Έχω ένα μωρό μαζί μου και οι άνθρωποι με είδαν ξεκάθαρα και μετά κοίταξαν γρήγορα τα τηλέφωνά τους. Τελικά, μια γυναίκα μου πρόσφερε τη θέση της, αλλά ΠΑΝΤΑ οι γυναίκες το κάνουν, οι άνδρες το αποφεύγουν».

Η Sophia έγραψε επίσης: «POV [Point of view]: Κινούμε με τις συγκοινωνίες στην 33η εβδομάδα της εγκυμοσύνης, στέκομαι υπομονετικά περιμένοντας κάποιον να μου προσφέρει μια θέση».

Οι απόψεις στα σχόλια του βίντεο διίστανται

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral στο Διαδίκτυο καθώς οι άνθρωποι εξέφρασαν διαφορετικές απόψεις με ορισμένους να λένε ότι η έγκυος γυναίκα θα έπρεπε να ζητήσει θέση.

Ένας χρήστης έγραψε: «Απλώς ρωτήστε. Μετά βίας προσέχω τους γύρω μου στο μετρό». «Φαίνονται τόσο πολυάσχολοι που πιθανότατα δεν το έχουν προσέξει καν. Δεν σηκώνω καν το βλέμμα στο μετρό, αλλά αν το έκανα θα άφηνα 100% τη θέση μου», πρόσθεσε ένας άλλος.

Οι περισσότεροι της απάντησαν ότι θα έπρεπε απλώς να τους το ζητήσει ενώ άλλοι συμφώνησαν με τη γυναίκα με το πόσο «άβολο» μπορεί να είναι να ζητάς από κάποιον να μετακινηθεί. «Οι άνθρωποι δεν έχουν τρόπους. Ήμουν σε ένα τρένο πρόσφατα στο Λονδίνο, ήταν γεμάτο και μια ηλικιωμένη κυρία με ένα μπαστούνι στεκόταν όρθια. Κανένας δεν προσφέρθηκε και σηκώθηκα και της έδωσα τη δική μου θέση. Οι άνθρωποι είναι επίσης κολλημένοι στο κινητό τους».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ