MasterChef: Αποχώρησε η Γεωργία, η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του διαγωνισμού

MasterChef: Αποχώρησε η Γεωργία, η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του διαγωνισμού

Tέλος το MasterChef για τη Γεωργία, μια από τις πλέον πολυσυζητημένες παίκτριες του διαγωνισμού, μια εξέλιξη που δεν μπορούμε να πούμε ότι έφερε και ιδιαίτερη στεναχώρια στον εξώστη!

Ο Σταμάτης με 29 βαθμούς ήταν ο νικητής της δοκιμασίας και πέταξε έξω από τον διαγωνισμό τη Γεωργία, η οποία συγκέντρωσε 25 βαθμούς. Τη νίκη του Σταμάτη πανηγύρισε έξαλλα η παρέα του και κυρίως ο Λευτέρης, ο οποίος τον σήκωσε στην αγκαλιά του.

MasterChef: Για να μην κλαίω που έβγαλα την ποδιά ίσως τα πράγματα να μην πήγαιναν καλά

Έναν αγαπημένο chef υποδέχτηκαν οι κριτές στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef. Ο λόγος για τον Νίκο Θωμά που ήταν ο δημιουργός του πιάτου που αντέγραψαν οι δύο υποψήφιοι.

Η Γεωργία πριν παραδώσει την ποδιά της «σταύρωσε» τη Χριστίνα, επισημαίνοντας τα τρωτά σημεία του χαρακτήρα της.

Αρχικά αφού αποκάλυψε τους μάγειρες που έχει ξεχωρίσει, στη συνέχεια εξήγησε γιατί δε θεωρεί ικανή την Κύπρια να διεκδικήσει τον τίτλο: «Η Χριστίνα είναι μια πολύ καλή μαγείρισσα, αλλά θεωρώ πως μόλις έρθει αντιμέτωπη με κάποιους από τους συμπαίκτες της δε θα μπορέσει να ανταπεξέλθει. Οι άντρες έχουν πολύ υψηλούς στόχους και δε νομίζω να αφήσουν εύκολα το έπαθλο».

Ενώ ερωτώμενη ποιος θα της λείψει περισσότερο απάντησε: «Δεν είμαι ψεύτρα η Χριστίνα, η Ζωή δε θα μου λείψουν, η Βιβή δε θα μου λείψει. Και τώρα επειδή τελειώνουμε θέλω να μάθετε ότι η Χριστίνα είναι ο άνθρωπος με τον οποίο δεν μπορούσα εγώ μέσα στο σπίτι και είχαμε προβλήματα πολλά. Καλό είναι να μην έχει στο μυαλό της ότι μόνο αυτή υπάρχει μαγειρικά και ότι μπορεί να διατάζει τους ανθρώπους και να τους κάνει ό,τι θέλει. Αν θέλει ας πληρώσει κάποιον να την υπηρετεί και να του μιλάει όπως θέλει. Εγώ δεν τα δέχομαι αυτά».

«Για να μην κλαίω που έβγαλα την ποδιά ίσως τα πράγματα να μην πήγαιναν καλά αν έμενα κι άλλο μπορεί να πήγαιναν μαγειρικά, αλλά θα χάλαγα εγώ τον εαυτό μου ψυχολογικά. Και όταν η ψυχολογία μου δεν είναι καλή, δεν μπορώ να μαγειρέψω», παραδέχτηκε στις κάμερες σχολιάζοντας τον ενδεχόμενο να είχε περάσει εκείνη στους «18».

Τέλος ο αντίπαλός της στο πιάτο αντιγραφής την αποχαιρέτησε με μια αγαπημένη της φράση: «Άλλο ένα μυρμηγκάκι έφυγε από το σπίτι».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ