Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Νίκος Πορτοκάλογλου στη Θεσσαλονίκη από 22/3

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Νίκος Πορτοκάλογλου στη Θεσσαλονίκη από 22/3

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου ξεκινούν εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και στο Barbarella Live Party την Παρασκευή 22/3 και για λίγες Παρασκευές στις 22.30.


Δύο τραγουδοποιοί με παράλληλες διαδρομές σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών συναντιούνται επι σκηνής και αλλάζουν τα βράδια μας στο κέντρο της πόλης.

Από τη γενιά τους, την πρώτη γενιά της μεταπολίτευσης, είναι ίσως οι δημιουργοί με τη μεγαλύτερη διάρκεια και συνέπεια.

Έχοντας και οι δύο την αφετηρία τους στις αρχές της δεκαετίας του '80,

ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησαν το στίγμα τους στη δεκαετία με τα δυο ιστορικά τους συγκροτήματα, τους Φατμέ και τους Τερμίτες, που είχαν τεράστια επίδραση στις επόμενες γενιές.

Από τη δεκαετία του '90 -που συνεχίζουν πια μόνοι τους- μέχρι και σήμερα δεν έχουν πάψει ποτέ να είναι ανήσυχοι και δημιουργικοί τόσο δισκογραφικά, όσο και συναυλιακά και έχουν συνεργαστεί με μια ευρύτατη γκάμα παλιότερων και νέων καλλιτεχνών.

Η επιτυχημένη μουσική τους παράσταση με τίτλο

"Τι έχει μείνει απ' τη φωτιά" η οποία συνεχίζεται παράλληλα στην Αθήνα κάθε Σάββατο, είναι ταυτόχρονα απολογισμός αλλά και γιορτή, φόρος τιμής στις ετερόκλητες επιρροές τους αλλά και αναδρομή στις μεγάλες στιγμές της πορείας τους. Μαζί τους η Μιρέλα Πάχου.

Πρεμιέρα Παρασκευή 22/3 και για λίγες Παρασκευές στις 22.30 στο Barbarella Live Party.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS