Αυτό είναι το σπίτι που αγόρασε η Μόνικα Μπελούτσι στην Πάρο-Μια υπόσκαφη βίλα που χάνεται στην πλαγιά [Βίντεο]

Αυτό είναι το σπίτι που αγόρασε η Μόνικα Μπελούτσι στην Πάρο-Μια υπόσκαφη βίλα που χάνεται στην πλαγιά [Βίντεο]

Την αγάπη της για την Ελλάδα, και δη για την Πάρο, θέλησε να επισφραγίσει η Μόνικα Μπελούτσι, η οποία αποφάσισε να αποκτήσει το δικό της σπίτι στο δημοφιλές ελληνικό νησί.

Όπως είναι γνωστό, η καλλονή Ιταλίδα σταρ έχει επισκεφθεί αρκετές φορές την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές, με την ίδια να διατηρεί χαμηλό προφίλ κατά τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Τώρα, και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», η Μόνικα Μπελούτσι αποφάσισε να αγοράσει ένα πολυτελές σπίτι στην Πάρο, «επισημοποιώντας» με αυτόν τον τρόπο την αγάπη της για την Ελλάδα.

Μόνικα Μπελούτσι: Ερχόταν τα τελευταία χρόνια στην Πάρο, φιλοξενούμενη σε γνωστή αστρολόγο

«Ερχόταν φιλοξενούμενη σε φίλη της, γνωστή αστρολόγο, αλλά φαίνεται ότι η αγάπη της για το νησί δεν ήθελε να μείνει εκεί. Έχει μια φίλη Ελληνίδα που έχει σπίτι στην Πάρο και τη φιλοξενούσε τα τελευταία χρόνια. Τώρα, η ίδια θέλησε να αποκτήσει το δικό της σπίτι στο νησί. Ένα σπίτι που ταιριάζει απόλυτα, απ' ό,τι φαίνεται και από τα πλάνα που τράβηξε ο Πέτρος Νάζος, με την ποικιλομορφία του νησιού. Είναι σαν υπόσκαφο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου, με την εκπομπή να παρουσιάζει σχετικά πλάνα από την πολυτελή κατοικία.

«Είναι από πολύ γνωστό αρχιτέκτονα που κάνει αυτού του είδους τα σπίτια στο νησί, και η τιμή δεν έχει γίνει γνωστή», συνέχισε η ίδια, περιγράφοντας στη συνέχεια πόσο χαμηλούς τόνους διατηρεί η διάσημη ηθοποιός στις δημόσιες εμφανίσεις της.

«Πριν από δύο χρόνια την είχα πετύχει στο νησί και είχα τραβήξει κάποιες φωτογραφίες. Δεν την καταλαβαίνεις», σημείωσε η δημοσιογράφος.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ