Ο Μπράντλεϊ Κούπερ κλαίει μιλώντας για τον Μπερνστάιν: «Μα δεν τον γνώρισες» τον τρολάρουν στα social

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ κλαίει μιλώντας για τον Μπερνστάιν: «Μα δεν τον γνώρισες» τον τρολάρουν στα social

Viral έχει γίνει στα social media η συναισθηματική συνέντευξη του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της ταινίας «Maestro» Μπράντλεϊ Κούπερ, όπου ξέσπασε σε κλάματα, με πολλούς από τους θαυμαστές του να αντιδρούν.

Στη συνέντευξη, ο Μπράντλεϊ Κούπερ κάθισε μαζί με τα παιδιά τού Λέοναρντ Μπερνστάιν και μεταξύ άλλων μίλησε για το πόσο κοντά ήρθαν ενώ δούλευαν για τη βιογραφική ταινία. Ωστόσο, ορισμένοι θεατές θεώρησαν πως το συναισθηματικό ξέσπασμα του ηθοποιού στη συνέντευξη ήταν «ενοχλητικό», ειδικά αφότου παραδέχτηκε πόσο πολύ του λείπει μερικές φορές ο αείμνηστος συνθέτης -παρά το γεγονός ότι δεν είχαν καν συναντηθεί πριν από τον θάνατο του Μπερνστάιν το 1990.

Η συγκινητική συνέντευξη του Μπράντλεϊ Κούπερ

«Είναι δύσκολο να μιλήσω γι’ αυτό» είπε με τη φωνή του να σπάει. «Δεν ξέρω – εμείς, οι τέσσερίς μας (εννοώντας τα τρία του παιδιά του Μπερνστάιν που ήταν μαζί του στη συνέντευξη), μοιραστήκαμε κάτι πολύ ιδιαίτερο – είναι δύσκολο ακόμη και να το εκφράσω» είπε ο Μπράντλεϊ Κούπερ, που υποδύεται τον Λέοναρντ Μπερνστάιν στην ταινία.

Και με δάκρυα στα μάτια, πρόσθεσε: «Ήταν μαζί μου, καθ’ όλη τη διάρκεια. Η ενέργειά του με κάποιο τρόπο βρήκε τον δρόμο της προς εμένα και πραγματικά νιώθω σαν να τον γνωρίζω».

Τρολάρισμα των χρηστών στα social: «Αυτός ο άνθρωπος πέθανε πριν από 35 χρόνια, δεν τον γνώρισε καν»

Οι χρήστες των social media όμως βρήκαν λίγο υπερβολική την αντίδραση του Μπράντλεϊ Κούπερ, σπεύδοντας να σχολιάσουν.

«Αυτός ο άνθρωπος πέθανε πριν από σχεδόν 35 χρόνια… Έκλαψα όταν είπε: ‘Μοιραστήκαμε κάτι πολύ ιδιαίτερο’» έγραψε ένας χρήστης στο Χ. «Αν του δώσουμε Όσκαρ θα σταματήσει να κάνει τέτοια πράγματα;» ρώτησε ένας άλλος.

«Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι ηλίθιος, ακόμη και τα παιδιά του Μπερνστάιν δεν συγκινήθηκαν τόσο πολύ» σχολίασε ένας άλλος στο TikTok, με έναν ακόμη να προσθέτει: «Ο Μπράντλεϊ Κούπερ ήταν 15 ετών όταν πέθανε αυτός ο άνθρωπος, δεν του λείπει, δεν τον γνώρισε καν», ενώ ένας τρίτος σχολίασε: «Αυτή είναι η καλύτερη ερμηνεία του».

Υπήρχαν όμως και εκείνοι που τον υπερασπίστηκαν

Φυσικά, κάποιοι άλλοι έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Κούπερ: «Κυριολεκτικά μελέτησε αυτόν τον άνθρωπο για 3 χρόνια. Εξασκήθηκε στον ρόλο του μέρα με τη μέρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως έγινε μέρος του εαυτού του» έγραψε κάποιος.

«Το μίσος που δέχεται είναι πνευματικό. Το μόνο που έκανε ήταν να γυρίσει μια ταινία για κάποιον που θεωρεί ήρωά του. Ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε για την ταινία... προσπάθησε για το καλύτερο» ανέφερε ένας άλλος, με έναν ακόμη να σχολιάζει: « Δηλαδή ένας ταλαντούχος ηθοποιός όπως ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι cringe επειδή κλαίει για έναν θρύλο που πέθανε, τον οποίο υποδύθηκε και προφανώς είναι θαυμαστής του; Σταματήστε».

Υπενθυμίζεται πως η ταινία «Maestro» θα αντιμετωπίσει έντονο ανταγωνισμό στα βραβεία Όσκαρ, στα οποία η ταινία έχει συγκεντρώσει 7 υποψηφιότητες. Όμως, έχει να αντιμετωπίσει το «Οπενχάιμερ» του Κρίστοφερ Νόλαν σε πολλές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου καλύτερου ηθοποιού για το οποίο έχουν προταθεί τόσο ο Κούπερ όσο και ο Κίλιαν Μέρφι, ο οποίος κατέκτησε τη Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο αυτό.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ