Νικηφόρος: Ρεκόρ - Με τρία τραγούδια ταυτόχρονα στις τάσεις του YouTube

Νικηφόρος: Ρεκόρ - Με τρία τραγούδια ταυτόχρονα στις τάσεις του YouTube

Στην δισκογραφία των τελευταίων ετών όταν υπάρχει νέα κυκλοφορία τραγουδιού το αρχικό σκέλος της επιτυχίας είναι αυτή να μπει αμέσως στις τάσεις του YouTube, να είναι δηλαδή από τα πιο προβεβλημένα βίντεο σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, σημειώνοντας πολλές προβολές, αντιδράσεις και απήχηση από την πρώτη κιόλας μέρα, μπαίνοντας και μένοντας στον κατάλογο με τα πιο προβεβλημένα βίντεο!

Ο καλλιτέχνης των επιτυχιών, Νικηφόρος Βυθούλκας σημείωσε ρεκόρ στην πλατφόρμα του YouTube, εισχωρώντας ταυτόχρονα με τρία νέα του τραγούδια στις τάσεις. «Και λίγο λίγο», «Έτσι και σ’ έβλεπα», «Μου έλειψες» είναι οι τίτλοι των συγκεκριμένων τραγουδιών τα οποία περιλαμβάνονται στο νέο του δίσκο «Είναι που νιώθω» που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό από τη Heaven Music. Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο του Album βρίσκεται σταθερά στην πρώτη δεκάδα πωλήσεων στην επίσημη λίστα της ifpi.

Η εξαιρετική πορεία του λαϊκού ερμηνευτή επισφραγίζεται και στα νυχτερινά δρώμενα οπού και συνεχίζει τις εμφανίσεις του με τον Νίκο Βέρτη - μετά την άκρως επιτυχημένη σεζόν στο «Yton»- στο «Όραμα» στην Θεσσαλονίκη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS