Νίκος Πορτοκάλογλου: Γιατί συγκινήθηκε on air στην εκπομπή του [βίντεο]

Νίκος Πορτοκάλογλου: Γιατί συγκινήθηκε on air στην εκπομπή του [βίντεο]

Έντονα συναισθηματικά φορτισμένος κατεγράφη ο Νίκος Πορτοκάλογλου στον «αέρα» της εκπομπής του, με τα λόγια του Λευτέρη Παπαδόπουλου για τον ίδιο, να τον συγκινούν.

Συγκεκριμένα, στο «Μουσικό Κουτί» που προβλήθηκε την Κυριακή, 03/03, παρουσιάστηκε συνέντευξη που πήρε από τον σπουδαίο στιχουργό ο Νίκος Πορτοκάλογλου, με τον τραγουδιστή να συγκινείται ιδιαίτερα κατά την προβολή του σχετικού βίντεο.

«Ευχαριστούμε, πάνω απ’ όλα, για όλα τα τραγούδια που μας έχεις χαρίσει! Να είσαι καλά», σημείωσε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο κλείσιμο της μαγνητοσκοπημένης συνέντευξης, με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο να του απαντά: «Ευχαριστώ και εγώ το ίδιο για εσένα. Αλλά εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο αυτό το άγγιγμα, αυτά που είπαμε, η αγάπη που βγαίνει. Αγαπάτε όχι μόνο το τραγούδι, αλλά τους ανθρώπους που απευθύνεται το τραγούδι».

Νίκος Πορτοκάλογλου: Η συγκίνησή του από τα λόγια του Λευτέρη Παπαδόπουλου

Η προβολή της συνέντευξης και τα τρυφερά λόγια του Λευτέρη Παπαδόπουλου προκάλεσαν τη συγκίνηση του Νίκου Πορτοκάλογλου, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα on air.

«Δεν ξέρω, έχω συγκινηθεί ιδιαίτερα, όπως όλοι μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πορτοκάλογλου, με τη Ρένα Μόρφη να λέει με τη σειρά της: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ, για ακόμα μια φορά, για αυτή την υπέροχη φιλοξενία και εμπειρία και ευκαιρία που είχαμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να ακούσουμε όλες αυτές τις ιστορίες».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ