ΖΩΗ

Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποκάλυψε πότε θα σταματήσει τη δημοσιογραφία

Σε μια από τις επιλεκτικές του συνεντεύξεις, ο Δημήτρης Καμπουράκης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2night Show».

Ο δημοσιογράφος έκανε έναν απολογισμό της επαγγελματικής του πορείας ενώ εξήγησε γιατί ένας δημοσιογράφος πρέπει να λέει τη γνώμη του και να έχει πολιτική άποψη.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Καμπουράκης παραδέχθηκε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 το χρονικό διάστημα που έχει θέσει στον εαυτό του για να βρίσκεται σε αυτό το χώρο.

«Αυτή την περίοδο δεν γράφω κάποιο βιβλίο. Τα βιβλία δεν τα γράφεις εσύ, αλλά έρχονται και σε βρίσκουν» σημείωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Καμπουράκης στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Προσθέτοντας, όμως, απρόσμενα τη διάθεση να σταματήσει να ασχολείται με τη δημοσιογραφία μέσα στα επόμενα τέσσερα με πέντε χρόνια.

«Αρχίζω να το βλέπω λίγο αλλιώς το πράγμα, ρε παιδί μου. Δηλαδή λέω να κάνω ακόμα τέσσερα, πέντε χρόνια δημοσιογραφία και μετά να την κάνω σιγά σιγά για την Κρήτη.

Στο χωριό μου για να μείνω μόνιμα» πρόδωσε, με ειλικρίνεια, ο Δημήτρης Καμπουράκης ενώ εκμυστηρεύτηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως είναι αποφασισμένος.

Tags:
 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Η ισλαμική Τουρκία αποκαλύπτεται

symmaxia

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS