Ο DJ Khaled έβαλε τους σωματοφύλακές να τον σηκώσουν στα χέρια για να μην λερωθούν τα Air Jordan του - [Βίντεο]

Ο DJ Khaled έβαλε τους σωματοφύλακές να τον σηκώσουν στα χέρια για να μην λερωθούν τα Air Jordan του - [Βίντεο]

Πολλά αρνητικά σχόλια προκάλεσε το βίντεο που ανήρτησε στο Instagram ο ράπερ DJ Khaled και στο οποίο οι σωματοφύλακές του εμφανίζονται να τον σηκώνουν στα χέρια για να τον μεταφέρουν από τη λιμουζίνα του σε ένα άλλο όχημα και από εκεί ξανά στη σκηνή προκειμένου να μην λερωθούν τα Nike Air Jordan αθλητικά παπούτσια του καλλιτέχνη.

«Δεν θέλω να λερώσω τα Jordans μου. Μπορείτε να με βοηθήσετε;» ακούγεται να λέει ο 48χρονος ράπερ με δύο σωματοφύλακες να τον σηκώνουν - με δυσκολία - στα χέρια για να τον μεταφέρουν.

Δείτε το βίντεο:

Παρά το γεγονός ότι στο ίδιο βίντεο ο ράπερ ακούγεται να ευχαριστεί τους σωματοφύλακες για την κίνησή τους, οι followers του στο Instagram δεν του χαρίστηκαν.

«Είσαι ασεβής», «είναι από τα πιο χαζά πράγματα που έχω δει», «ξεκαβάλα από το άλογό σου», «η άρση ενός άνδρα 200 κιλών δεν ήταν στα προαπαιτούμενα», «οι σωματοφύλακες δεν πληρώνονται αρκετά γι' αυτό», «μετά από αυτό έχασα κάθε σεβασμό στο πρόσωπό σου», «γιατί δεν φοράς σαγιονάρες και βάλε τα Jordans όταν ανέβεις στη σκηνή;» ήταν μερικά από τα σχόλια που έγραψαν στον DJ Khaled.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ