Ο Kevin Spacey έφυγε, ο Greg Kinnear έρχεται: Ανακοινώθηκε το νέο καστ του House of Cards

Ο Kevin Spacey έφυγε, ο Greg Kinnear έρχεται: Ανακοινώθηκε το νέο καστ του House of Cards

Tο Netflix επιβεβαίωσε ότι έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν, στην οποία ανακοινώθηκε ότι θα συμμετάσχουν η Diane Lane και ο Greg Kinnear.

Τα γυρίσματα του πολιτικού δράματος ξεκίνησαν εχθές, 31 Ιανουαρίου, μετά από μια περίοδο διακοπής, έπειτα από τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης εναντίον του πρωταγωνιστή, Kevin Spacey.

Ο ηθοποιός που υποδυόταν τον Frank Underwood αποχώρησε από τη σειρά και τότε ανακοινώθηκε ότι η Claire Underwood, την οποία υποδύεται η υπέροχη Robin Wright, θα ήταν η μοναδική πρωταγωνίστρια για το φινάλε της σειράς.

Το Netflix, ωστόσο, δεν διευκρίνισε ποιους ακριβώς θα υποδύονται ο Kinnear και η Lane.

5a72be022d00004900943602

Ο Kinnear είναι γνωστός από τις ταινίες «Little Miss Sunshine» και «As Good As It Gets», ενώ η Lane είναι διάσημη για το «A Perfect Storm» και «Άπιστη».

Η έκτη σεζόν, μάλιστα, θα είναι πιο σύντομη από τις προγενέστερες, με μόλις οκτώ επεισόδια.

5a72be381d000027006ad6c1

Ο δημιουργός της αρχικής σειράς Michael Dobbs και παραγωγός στο καινούριο «House of Cards,» μίλησε στο Βρετανικό ραδιόφωνο Radio 4. Όπως είπε, «Δεν ήταν και οι ευκολότερες εβδομάδες, ο κόσμος μου μοιάζει κάπως ασταθής. Αλλά στο τέλος της ημέρας, κανένα άτομο δεν είναι πιο σημαντικό από το σύνολο».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε, «Συμβάλλουν τόσα πράγματα και εξαρτώνται τόσοι χιλιάδες άνθρωποι, άμεσα ή έμμεσα, από αυτή τη σειρά για τη δουλειά τους».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ