Ο Ροντ Στιούαρτ δίνει «μάχη» με τον καρκίνο του προστάτη

Ο Ροντ Στιούαρτ δίνει «μάχη» με τον καρκίνο του προστάτη

Τη μάχη του με τον καρκίνο του προστάτη που δίνει τα τελευταία τρία χρόνια αποκάλυψε ο τραγουδιστής Ροντ Στιούαρτ κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Όπως είπε ο 74χρονος τραγουδιστής η ασθένεια διαγνώστηκε το 2016 σε αρχικό - ευτυχώς - στάδιο κατά τη διάρκεια ετήσιου τσεκ απ.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι τρια χρόνια αργότερα έχει καταφέρει να «κερδίσει» τον καρκίνο.

«Το 2016 διαγνώστηκα με καρκίνο του προστάτη. Κανείς δεν το ξέρει αλλά σκέφτηκα ότι ήταν ώρα να το πω σε όλους. Είμαι οκ τώρα απλά γιατί το εντοπίσαμε νωρίς. Έχω υποβληθεί σε τόσες πολλές εξετάσεις» δήλωσε ο Βρετανός τραγουδιστής.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Στιούαρτ έχει μια τόσο σοβαρή περιπέτεια υγείας καθώς το 2000 είχε διαγνωστεί με έναν όγκο στον θυρεοειδή για τον οποίο φοβήθηκε ότι θα χάσει τη φωνή του.

Τότε ο βετεράνος τραγουδιστής είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Λος Άντζελες με τους γιατρούς να προβλέπουν την επιστροφή του στη σκηνή μετά από έξι μήνες, αν και τελικά απαιτήθηκε λίγο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ