Ο Σπαλιάρας αποκαλύπτει πού έβγαλε περισσότερα λεφτά -Στο Nomads ή στο Survivor

Ο Σπαλιάρας αποκαλύπτει πού έβγαλε περισσότερα λεφτά -Στο Nomads ή στο Survivor

Στεγνά «έδωσε» τους παραγωγούς του Survivor ο Γιάννης Σπαλιάρας κάνοντας νέες αποκαλύψεις για τα χρήματα που πήρε στο Survivor και αυτά που πήρε στο Nomads.

Μιλώντας στην κάμερα του «Ευτυχείτε» ο Γιάννης Σπαλιάρας παραδέχτηκε πως πήρε πολλά χρήματα για να πάει στο Nomads, περισσότερα ακόμη και απ΄ότι είχε πάρει στο Survivor.

«Η αλήθεια είναι ότι πήραμε καλά λεφτά, καλύτερα από το Survivor. Ένας από τους λόγους που πήρα την απόφαση να πάω στο Nomads ήταν σαφώς και το οικονομικό», ανέφερε ο Σπαλιάρας.

Οσο για το αν τελικά μοιράστηκαν στους 8 τελευταίους παίκτες του Nomads τα 150.000 που κέρδισε ο Στέλιος Χανταμπάκης στον τελικό, το μοντέλο απάντησε.

https://www.youtube.com/watch?v=WvfRjaPMfqU

«Από όσο ξέρω ισχύει αλλά εγώ έφυγα πριν από τους 8 τελευταίους οπότε δεν ήμουν στη μοιρασιά. Αυτά τα σκέφτεται μόνο το μυαλό του μισθοφόρου πάντα. Ο Στέλιος δε σκέφτεται τέτοια πράγματα. Νομίζω ότι είναι πιο δίκαιο από τη στιγμή που τα παιδιά παλεύουν για μήνες, το ποσό να μοιράζεται. Ήταν μια ιδέα του Κώστα, το έλεγε από την αρχή για τους τέσσερις τελευταίους, τελικά συμφώνησαν όλοι» ανέφερε.

Πάντως, ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν δίστασε να κάνει και πλάκα στην δημοσιογράφο, τονίζοντας πως πλέον έχει εθιστεί με τα αγωνιστικά ριάλιτι.

«Έχω εθιστεί στα αγωνιστικά ριάλιτι. Δε θα δουλεύω στη ζωή μου, θα περιμένω, θα χτυπάει το τηλέφωνο και θα πηγαίνω σε κάποια ήπειρο να πηδάω εμπόδια. Αυτή θα είναι η δουλειά μου, το έχω πάρει απόφαση. Επαγγελματίας παίκτης Survivor μέχρι τα 60», κατέληξε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ