Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία της άφαντης Κέιτ Μίντλετον -Νέα δήλωση από την εκπρόσωπό της

Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία της άφαντης Κέιτ Μίντλετον -Νέα δήλωση από την εκπρόσωπό της

Η απουσία του πρίγκιπα Γουίλιαμ από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έκανε και πάλι τις φήμες να οργιάζουν για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον.

Εχοντας παραμένει άφαντη δύο και πλέον μήνες -η τελευταία της εμφάνιση ήταν στις 25 Δεκεμβρίου- και ελλείψει ενημέρωσης από το παλάτι για την πορεία της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, οι φήμες οργίασαν ξανά για το τι σύμβαίνει με αφορμή την ανεξήγητη απουσία του πρίγκιπα Γουίλιαμ προχθές από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Το μνημόσυνο έγινε στο παρεκκλήσι στο κάστρο Γουίνδσορ -δίπλα δηλαδή στο σπίτι του Γουίλιαμ και της Κέιτ- και ενώ ο πρίγκιπας της Ουαλίας είχε ανακοινωθεί ότι θα παραστεί κανονικά και θα εκφωνήσει και λόγο, λίγο πριν την έναρξη της τελετής έκανε γνωστό ότι δεν θα μπορέσει να πάει, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Αυτό ήταν αρκετό για να οργιάσουν οι φήμες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον. Το παλάτι αναγκάστηκε στα επόμενα λεπτά μετά την γνωστοποίηση της απουσίας του Γουίλιαμ ότι όλα βαίνουν καλώς με την πριγκίπισσα, ωστόσο τίποτα δεν έμοιαζε ικανό να σταματήσει το όργιο φημών.

Σήμερα εκπρόσωπος της Κέιτ Μίντλετον εξέδωσε δήλωση στην οποία αναφέρει ότι «Το Παλάτι του Κένσινγκτον ξεκαθάρισε τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάρρωσης της πριγκίπισσας και ότι θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτό εξακολουθεί να ισχύει», δήλωσε η εκπρόσωπος της πριγκίπισσας στο Page Six, προσθέτοντας ότι η ίδια «τα πάει καλά».

Οργιάζουν οι φήμες για την Κέιτ Μίνλτετον

Οι φήμες οργιάζουν για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον με την δημοσιογράφο Ελι Χαλ του BuzzFeed News να το αποδίδει στο κενό πληροφόρησης που υπάρχει και έχει αφήσει πολύ χώρο για να αναπτυχθούν και να εξαπλωθούν όλων των ειδών οι θεωρίες συνωμοσίας.

Εξήγησε ότι το παλάτι πάντα προσέχει να παράσχει πληροφορίες που θα διασφαλίζουν ότι κάθε θεωρία συνωμοσίας θα φαίνεται γελοία ψευδής, αλλά αυτό δεν συνέβη στην περίπτωση της Κέιτ που η πληροφόρηση δίνεται με το σταγονόμετρο. «Όσο περισσότερο διαρκεί η σιωπή, τόσο περισσότεροι θαυμαστές αρχίζουν να παίζουν τον ντετέκτιβ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και θέτει το εξής ερώτημα: «Γιατί το παλάτι του Μπάκιγχαμ μοιράζεται νέο υλικό/βίντεο/φωτογραφίες του βασιλιά και γιατί το παλάτι του Κένσινγκτον δεν μπορεί να μοιραστεί κάτι παρόμοιο για την Κέιτ Μίντλετον;».

Την ίδια ώρα δεν λείπει και ο καυστικός σχολιασμός για την απουσία της Κέιτ.

Κάποιοι αστειεύτηκαν λέγοντας ότι η Κέιτ μπορεί να αναρρώνει από μια αισθητική επέμβαση γνωστή ως BBL, όπου το λίπος μεταφέρεται από το στομάχι και τους μηρούς στους γλουτούς.

Άλλοι πρότειναν ότι η Κέιτ μπορεί να εμφανίζεται κρυφά στο The Masked Singer ή στο Celebrity Big Brother.

Τα όρια μεταξύ της ιδιωτικής ζωής των ανώτερων βασιλικών ως δημόσιων προσώπων που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους και της δημόσιας ζωής τους, αποτελούν επαναλαμβανόμενα θέματα συζήτησης στη Βρετανία.

Τα πρόσφατα προβλήματα υγείας της Κέιτ Μίντλετον και του Καρόλου συνέχισαν να πυροδοτούν συζητήσεις σχετικά με τη διαφάνεια που περιβάλλει τις ιατρικές πληροφορίες της βασιλικής οικογένειας.

«Η βασιλική οικογένεια θεωρεί ότι οι ανησυχίες για την υγεία είναι ιδιωτική υπόθεση», δήλωσε η Ελίζαμπεθ Χολμς, ειδικός σε βασιλικά θέματα. «Αν μοιράζονται πληροφορίες, συνήθως είναι σκόπιμα ασαφείς ή μοιράζονται εκ των υστέρων. Νομίζω ότι αυτή η ασάφεια τους έβλαψε εδώ».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ