Ουρές σε οντισιόν για ταινίες πορνό στο Περιστέρι - Ανεργοι ψάχνουν δουλειά (pics)

Νέοι και ηλικιωμένοι, single και παντρεμένοι σχημάτισαν ουρές έξω από γνωστό στριπ κλαμπ στο Περιστέρι. Το κάστινγκ για ταινίες πορνό ξεκινούσε σε λίγο.

Ολοι ήταν έτοιμοι να περάσουν από οντισιόν, διεκδικώντας μια θέση στη βιομηχανία πορνό, θέλοντας να εξασφαλίσουν τα προς το ζην. Ανεργοι κάθε ηλικίας από διάφορα σημεία της χώρας βρέθηκαν στο Περιστέρι για να συμμετάσχουν στις οντισιόν της εταιρείας παραγωγής του Τεό και της Ινας, του ζευγαριού που έγινε γνωστό μέσα από τις ερωτικές ταινίες.

Φωτογραφίες από το κάστινγκ για τις ταινίες πορνό

Η Espresso βρέθηκε στις οντισιόν και σε ρεπορτάζ της αναφέρει ότι πριν τις 08:30 άρχισαν να σχηματίζονται ουρές από ανθρώπους που θέλησαν να πάρουν ρόλο σε σειρά πορνό. Οπως σημειώνει η Espresso, ξεχώρισε ένας 62χρονος που εξέφρασε την επιθυμία να συμμετάσχει ως κομπάρσος.Κόσμος σε ουρά

Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να γδυθούν αποκαλύπτοντας τα προσόντα τους. Την κριτική επιτροπή δεν την ενδιέφερε το σώμα και η ηλικία, αλλά η όρεξη που έδειχνε κάποιος. Μπορεί πολλοί να ανέβηκαν στη σκηνή, ωστόσο, μόνο 30 θα είναι τυχεροί.

 Αντρας γυμνός επάνω σε σκηνήΑντρας μπροστά στην κριτική επιτροπή / Φωτογραφία: Espresso

banner eko 1

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

menoumespiti 300

 JOHNS HOPKINS CORONAVIRUS RESOURCE CENTER

covid 19 map

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS