Πόσα χρήματα «βγάζει» η Κάιλι Τζένερ από ένα ποστ στο Instagram (pics)

Πόσα χρήματα «βγάζει» η Κάιλι Τζένερ από ένα ποστ στο Instagram (pics)

Αστρονομικό ποσό φαίνεται πως παίρνει η Κάιλι Τζένερ σε κάθε ανάρτηση που κάνει στο Instagram, σύμφωνα με νέα έκθεση.

Η Κάιλι Τζένερ πληρώνεται περίπου 1,2 εκατομμύρια δολάρια (960.000 λίρες) ανά ποστ. Αυτό την καθιστά την υψηλότερα πληρωμένη celebrity στο Instagram, σύμφωνα με το εργαλείο προγραμματισμού Hopper HQ.

Η Κάιλι, έχοντας 141 εκατομμύρια ακολούθους, βγήκε στην κορυφή της ίδιας λίστας πέρυσι, όταν φέρεται να «έβγαλε» περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια (800.000 £) για ένα ποστ.

Ο αριθμός αυτός καταρτίζεται βάσει διαφορετικών παραγόντων, όπως ο αριθμός των ακολούθων που έχει μια διασημότητα και ο αριθμός των ατόμων που μοιράζονται ή σχολιάζουν το περιεχόμενό τους.

Οι τρεις πρώτοι στη λίστα των επιρροών Instagram με τα υψηλότερα κέρδη ήταν:

Κάιλι Τζένερ - 1,2 εκατομμύρια δολάρια ανά δημοσίευση Αριάνα Γκράντε - 966.000 $ (773.340 £) ανά δημοσίευση Κριστιάνο Ρονάλντο - 975.000 $ (780.487 £) ανά δημοσίευση, παρόλο που είναι το πιο ακολουθούμενο άτομο στο Instagram, με 177 εκατομμύρια ακόλουθους

Οι Selena Gomez, Dwayne "The Rock" Johnson, Beyoncé, Taylor Swift, Neymar και Justin Bieber αποτελούσαν τα υπόλοιπα 10 κορυφαία ονόματα.

Η κουλτούρα να πληρώνουν στις διασημότητες τεράστια χρηματικά ποσά για τη δημοσίευση περιεχομένου έχει επικριθεί έντονα.

Μερικοί λένε ότι οι θαυμαστές μπορεί να αλλάξουν τη συμπεριφορά ή τη γνώμη τους βάσει του περιεχομένου της ανάρτησης, όταν η διασημότητα που ακολουθούν μπορεί να την δημοσιεύει μόνο για χρήματα.

Οι επικριτές λένε επίσης ότι δίνει στους νέους μη ρεαλιστικές φιλοδοξίες σταδιοδρομίας όταν βλέπουν τα χρήματα που κερδίζουν οι διασημότητες από τις αναρτήσεις.

Αλλά άλλοι πιστεύουν ότι είναι το λιγότερο πρόβλημα σε μια βιομηχανία πολιτισμού διασημοτήτων που αξίζει ήδη δισεκατομμύρια λίρες.Αστρονομικό ποσό φαίνεται πως παίρνει η Κάιλι Τζένερ σε κάθε ανάρτηση που κάνει στο Instagram, σύμφωνα με νέα έκθεση. Η Κάιλι Τζένερ πληρώνεται περίπου 1,2 εκατομμύρια δολάρια (960.000 λίρες) ανά ποστ. Αυτό την καθιστά την υψηλότερα πληρωμένη celebrity στο Instagram, σύμφωνα με το εργαλείο προγραμματισμού Hopper HQ.

https://www.instagram.com/p/CAdyftHHDrU/?utm_source=ig_embed

Η Κάιλι, έχοντας 141 εκατομμύρια ακολούθους, βγήκε στην κορυφή της ίδιας λίστας πέρυσι, όταν φέρεται να «έβγαλε» περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια (800.000 £) για ένα ποστ. Ο αριθμός αυτός καταρτίζεται βάσει διαφορετικών παραγόντων, όπως ο αριθμός των ακολούθων που έχει μια διασημότητα και ο αριθμός των ατόμων που μοιράζονται ή σχολιάζουν το περιεχόμενό τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS