Ρεβεγιόν οργίων στα Βόρεια Προάστια -80 ζευγάρια swingers αντάλλαξαν συντρόφους σε πάρτι σε βίλα

Ρεβεγιόν οργίων στα Βόρεια Προάστια -80 ζευγάρια swingers αντάλλαξαν συντρόφους σε πάρτι σε βίλα

Για ένα πάρτι swingers στα βόρεια προάστια σε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς κάνει λόγο δημοσίευμα της Espresso.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, στο ρεβεγιόν που έγινε σε βίλα επιχειρηματία στα Βόρεια Προάστια προσήλθαν 80 ζευγάρια με σκοπό να ανταλλάξουν συντρόφους. Ενα swinger πάρτι δηλαδή.

Οπως αναφέρει η Espresso, το σκηνικό που είχε στηθεί για το διαφορετικό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς ήταν βγαλμένο από την ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά». Οι καλεσμένοι φορούσαν μάσκες, πριν καν μπουν στη βίλα, για να μην γνωρίζει ο ένας τον άλλον και να διαλέξουν ερωτικό σύντροφο για τη βραδιά, με την... ησυχία τους.

Ο οικοδεσπότης, ο οποίος συμμετείχε και εκείνος στο πάρτι κανονικά, είχε ετοιμάσει για τους καλεσμένους του τα καλύτερα, εκλεκτά εδέσματα και ποτά, ενώ κάθε ζευγάρι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, άφηνε 250 ευρώ.

Στη βίλα των βορείων προαστίων διοργανώθηκαν και κάπως... ξεχωριστά πάρτι. Συγκεκριμένα διοργανώθηκε ένα μεγάλο «πάρτι του σαλονιού» στο οποίο πήραν μέρος 40 ζευγάρια , ενώ οι υπόλοιποι ήταν διασκορπισμένοι σε άλλα δωμάτια της βίλας. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι σε κάποιες από τους χώρους της βίλας, εν γνώσει των συμμετεχόντων έγινε και ολιγόλεπτη βιντεοσκόπηση.

Το πάρτι, στο οποίο σύμφωνα με την Espresso, συμμετείχαν μοντέλα και πρόσωπα της σόουμπιζ κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ