Η Σακίρα ξεπέρασε τον Πικέ - Είναι πλέον ζευγάρι με τον Λουσιέν Λαβίσκουντ

Η Σακίρα ξεπέρασε τον Πικέ - Είναι πλέον ζευγάρι με τον Λουσιέν Λαβίσκουντ

Τις φήμες ότι η Σακίρα και ο Λουσιέν Λαβίσκουντ είναι ζευγάρι επιβεβαιώνουν πηγές, οι οποίες αναφέρουν ότι ο γνωστός ηθοποιός «είναι ενθουσιασμένος μαζί της», ενώ στο παρελθόν πολλοί υποστηρίζαν ότι την ήθελε μόνο για τη φήμη της.

Όπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας στο US Weekly, η σταρ «τον βλέπει περιστασιακά», ενώ τόνισε πως «η χημεία τους ξεκίνησε από τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Punteria" της Σακίρα».

«Την εξέπληξε ευχάριστα με το πόσο γοητευτικός και αστείος είναι», αναφέρει η ίδια πηγή, προσθέτοντας μάλιστα, πως η γνωριμία τους τελικά οδήγησε σε μια πραγματικά βαθιά σύνδεση.

Άλλο άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας ανέφερε: «Η Σακίρα και ο Λουσιέν έχουν μια παιχνιδιάρικη σχέση. Την αγαπάει πολύ κι εκείνη είναι πολύ ευτυχισμένη με το πώς κυλούν τα πράγματα μεταξύ τους».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του μουσικού βίντεο για το νέο τραγούδι της τραγουδίστριας με την Cardi B, «Punteria».

Ποιος είναι ο Λουσιέν Λαβίσκουντ;

Ο Βρετανός ηθοποιός έγινε γνωστός από το «Emily in Paris» ως Άλφι. Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες και σειρές.

Στο κλιπ του «Punteria», η Κολομβιανή σταρ φαίνεται σε αισθησιακές σκηνές με τον ηθοποιό Λουσιέν Λαβίσκουντ.

Εκείνη κι ο 31χρονος Βρετανός έρχονται πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο και το κλιπ ολοκληρώνεται με τους δυο τους, να είναι έτοιμοι να ανταλλάξουν ένα φιλί στο στόμα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ